BMW 335d Oplaca sie z takim uszkodzeniem

21 Maj 2010, 10:50

Witam mam do kupienia bmw 2007 rok 335d m pakiet przejechane 26 tys mil ( anglik ) bo mieszkam w angli cena wynosi 14 tys funtow ....

Auto uszkodzone z lewej strony poduszki cale itp auto jezdzi.. ... czy ktos moglby zobaczyc na to zdjecie i oszacowac ile mniej wiecej wyniesie naprawa czegos takiego w polsce?? I czy oplaca sie to auto brac.....

zdjecie

http://yfrog.com/2p75629440j

Z gory dziekuje

[ Dodano: Pią Maj 21, 2010 13:31 ]
Co to zadnego blacharza lakiernika na forum??:/

[ Dodano: Pią Maj 21, 2010 16:06 ]
??
graves1987
Nowicjusz

Miejscowość: Londyn

21 Maj 2010, 16:01

Zależy czy chcesz to wyklepać, wyszpachlować i polakieować u Mietka w stodole czy wymienić całość w ASO...
Kubuch
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Matplaneta
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Fiesta MK7 FL / Mini One
Silnik: 1,0 100 KM/1,6 90 KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2013

21 Maj 2010, 17:02

No dokładnie,jeśli ASO to zapłacisz za to troche kaski ale przynajmniej zrobią Ci to na oryginalnych częściach.Moim zdaniem warto,a co do kosztów to nikt Ci nie powie dokładnie jakie będą tego koszty.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

21 Maj 2010, 18:50

Nie no ASO to skasuje majątek ,chodzi mi o normalnego blacharza a pózniej do dobrego lakiernika bardzo dobrego a chyba takich nie brakuje ....
graves1987
Nowicjusz

21 Maj 2010, 23:01

Dokładnie,u mnie na dzielnicy jest jeden świetny zresztą robił mi z Lanosem jak matka miała stłuczke i nawet nie widać co gdzie kiedy było.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

22 Maj 2010, 07:56

Prawda jest taka, że ASO słabo ogarnia samochody, oni potrafią zmienic olej i lampe, blacharke i tak zazwyczaj zlecają innej taniej firmie i sobie do tego doliczają swoją marże, zazwyczaj partaczą robote a kasują bardzo duzo. Najlepiej poszukaj jakiegos dobrego, zaufanego zakładu blacharskiego. Auto warto brać bo nie jest bardzo uszkodzone a cena jest dosc atrakcyjna, nawet po naprawie będziesz duzo duzo na +. Mam tylko nadzieje, że nie masz zamieru przekładac tego auta, bo jakos trudno mi sobie to wyobrazic:)
MajkPZM
Zaawansowany

Miejscowość: Kraków
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Kuba Przygoński - świetny początek sezonu 2016
    Kuba Przygoński ma za sobą intensywny sportowy weekend. Pierwsza runda Driftingowych Mistrzostw Polski zbiegła się w czasie z Orlen Warsaw Marathon, w którym Przygoński także chciał wziąć udział. To zaowocowało prawdziwym ...
    Jak skalibrować alkomat, aby działał poprawnie?
    Alkomaty z czasem mogą się rozregulować i wskazywać mało precyzyjne pomiary. Dzieje się tak z różnych przyczyn. Może być efektem działania niekorzystnych warunków zewnętrznych, takich jak zbyt wysoka temperatura ...

22 Maj 2010, 12:15

A ile mnie może wynieść naprawa takiego uszkodzenia??
graves1987
Nowicjusz

22 Maj 2010, 13:56

MajkPZM napisał(a):Prawda jest taka, że ASO słabo ogarnia samochody, oni potrafią zmienic olej i lampe, blacharke i tak zazwyczaj zlecają innej taniej firmie i sobie do tego doliczają swoją marże, zazwyczaj partaczą robote a kasują bardzo duzo. Najlepiej poszukaj jakiegos dobrego, zaufanego zakładu blacharskiego. Auto warto brać bo nie jest bardzo uszkodzone a cena jest dosc atrakcyjna, nawet po naprawie będziesz duzo duzo na +. Mam tylko nadzieje, że nie masz zamieru przekładac tego auta, bo jakos trudno mi sobie to wyobrazic:)

+1
wcale nie uwazam zeby wykonane przeze mnie naprawy blacharskie/lakiernicze odbiegaly od tego co oferuje aso(raz malowalem swoje prywatne auto w aso(z oc sprawcy) i skladalem 2 reklamacje- odcien zly/zlewki/zle spasowanie nowej klapy tyl)

cos kolo 2000-3000pln w polsce(w aso kilka razy wiecej), szkoda ze to coupe(blotnik zamiast drzwi), w uk znacznie drozej :cool:
JerzyB333
Stały forumowicz

Miejscowość: ZZZZ