REKLAMA
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
na olej napędowy,Skrzynia biegów: automatyczna cena do 80000zlslimak5515 napisał(a):WITAM JAKIE AUTO KUPIC BMW 5 ROK na olej napędowy,Skrzynia biegów: automatyczna 2006 LUB AUDI A6 ROK 2006 [/b]
motorro napisał(a):Ja bym sie nie pchał we francję.No fakt te ich zawieszenia to bajka ale silniki awaryjne.
tradelux napisał(a):motorro napisał(a):Ja bym sie nie pchał we francję.No fakt te ich zawieszenia to bajka ale silniki awaryjne.
HDi awaryjne?! Wręcz przeciwnie, Francuzi, Włosi i Japończycy są znacząco z dieslami przed resztą! VAG dopiero nadgania spore zaległości...
Jeśli coś we francuzie jest awaryjne to elektryka, chociaż to było dawno temu...
slowik93 napisał(a):tradelux napisał(a):motorro napisał(a):Ja bym sie nie pchał we francję.No fakt te ich zawieszenia to bajka ale silniki awaryjne.
HDi awaryjne?! Wręcz przeciwnie, Francuzi, Włosi i Japończycy są znacząco z dieslami przed resztą! VAG dopiero nadgania spore zaległości...
Jeśli coś we francuzie jest awaryjne to elektryka, chociaż to było dawno temu...
Watpie w te twoje zdanie! Przykład silniki Renault 1.9 DCI po 60tys.km siada turbina i to nie jeden taki przypadek! Właśnie ja bym powiedział odwrotnie że Niemcy w dieslach sa przed Reszta Świata.