BMW 520 - wysyłka samochodu

02 Sie 2011, 18:37

WITAM MAM NA OKU BMW 520 D za smieszne pieniądze tylko boje sie ze moż eto być wałek auuto na polskich blachach w anglii. facet chce mi je wysłać za pośrednictwem firmy przewozowej wszystko w cenie lecz najpierw mam zapłacić firmie po czym oni przywożą samochód ja mam 5 dnie na jego sprawdzenie itd przesyłam strone firmy transportowej i prosze o pomoc z góry dzięki
http://trans-europevehicle.com/tracking.php
pawel2402
Nowicjusz

Auto: vectra opc 2.8 2007r

04 Sie 2011, 10:25

Cześć,

Znakomita spółka, szybka wysyłka. Samochód przybył do 5 dni. Bardzo Dobra Firma !

Dziękuję!
marekcarl
Obserwowany

Auto: BMW 520

06 Sie 2011, 18:03

"marekcar"
dzięki wielkie a czy możesz mi odpowiedzieć jak płaciłeś za samochód przed wysyłką czy dopiero jak go ci dostarczyli??
pawel2402
Nowicjusz

Auto: vectra opc 2.8 2007r

06 Sie 2011, 20:04

pawel2402 napisał(a):czy dopiero jak go ci dostarczyli??

Ja inaczej im bym nie dal nawet złamanego szelaga do chwili kiedy auto bedzie stało na parkingu pod chata... :!: :!:
Co bys nie robił,jak byś nie robił i tak piekło i tak piekło.
Nie odpowiadam na PW.
Migi60
Forumowicz VIP

Miejscowość: Polska
Prawo jazdy: 10 07 1979
Auto: OPEL CORSA
Silnik: 60KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2014

08 Sie 2011, 10:06

Zapłaciłem samochodu przed. Po zapłaciłem dostałem samochodem w 5 dni.
marekcarl
Obserwowany

09 Sie 2011, 11:15

Nigdy nie płać pieniędzy przed, to jest 99,9% wał.
zombal
Nowicjusz

Miejscowość: Dolny Śląsk

09 Sie 2011, 16:30

Wydaje mi się że post ten to szukanie naiwnego
crysztov
Obserwowany

09 Sie 2011, 17:23

crysztov napisał(a):Wydaje mi się że post ten to szukanie naiwnego

Jesem tego pewny w 100%....Czyzby kolejny mądry po szkodzie.... :?: :?:
Co bys nie robił,jak byś nie robił i tak piekło i tak piekło.
Nie odpowiadam na PW.
Migi60
Forumowicz VIP

Miejscowość: Polska
Prawo jazdy: 10 07 1979
Auto: OPEL CORSA
Silnik: 60KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Rok produkcji: 2014

09 Sie 2011, 20:08

Dobra spółka. Otrzymać mój samochód szybko. Doskonałe dostarczanie.
marekcarl
Obserwowany

12 Sie 2011, 20:30

marekcarl napisał(a):Dobra spółka. Otrzymać mój samochód szybko. Doskonałe dostarczanie.

Ta? Pewnie masz z nimi wiele wspólnego, ile bierzesz za takie spamowanie po forach?
"... wypadki drogowe powstają dlatego, że dzisiejsi ludzie jeżdżą po wczorajszych drogach jutrzejszymi samochodami z pojutrzejszą prędkością..."
stasiowski121
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Podkarpacie
Auto: VW T4/Audi 80 B4/Passat B3
Silnik: 2.5 TDI AXG
Paliwo: Diesel
Typ: Van
Rok produkcji: 1997

22 Gru 2011, 10:47

WITAM TEN TEKST WSTAWIE DO INNYCH TEMATOW TEMATYCZNYCH OSZUSTW W ANGLII-SAM ZAJMUJE SIE SPROWADZANIEM AUT Z UK NA CYPR - UZYWAM DUZYCH STARYCH SPRAWDZONYCH PRZEZEMNIE BADZ ZNAJOMYCH DEALEROW I TAKICH GDZIE FIZYCZNIE KTOS Z NAS BYL-NIE ROBCIE KILKU RZECZY----1.NIE DAWAJCIE ZALICZEK DOPOKI NIE ZOBACZYCIE AUTA 2.NIEMA CZEGOS TAKIEGO JAK SHIPPING ALBO DELIVERY CZYLI DOSTAWA DO DOMU 3.FIZYCZNIE TRZEBA ZOBACZYC AUTO WY LUB WASI ZNAJOMI W UK 3.JESLI NIE ZNACIE FIRMY NALEZY SPRAWDZIC AUTO U MIEJSCOWEGO DEALERA NP:BMW ITP 4.JESLI CENA JEST NISKA SPRAWDZIC AUTO NA POLICJI W UK DLACZEGO TO PISZE ---JEST FIRMA BRODIE INNS MAJA TAM CENY MARZENIE TAK DUZO AUT PO LEWEJ STONIE CIEZKAO ZNALESC W 1 MIEJSCU NAWET W WARZSZWIE --JEST TO ALBO LIPA ALBO ZYLA ZLOTA HEHE DZWONILEM TAM KOLO SIE UPIERAL ABY WPLACAC DEPOZYT ALE JA ICH SPRAWDZE PO SWIETACH WYSLAE KOLEGE Z GLASGOW I NAPISZE CO ZNALEZLISMY-LEPIEJ KUPCIE BILET ZA PARE ZLOTYCH LECCIE TAM I SPRAWDZCIE WSZYSTKO DEPOZYTY SA W UK KOLO200-500 GBP TYLE PLACILEM ZA MERCEDESA ML AMG ZA KUPE KASY ,NIE DAWAJCIE SIE MOI DRODZY-NASTEPNA RZECZ JEST OGLOSZENIE AUTO JEST W BUDAPESZCIE SUPER CENA A GOSC W STANACH I WAM JE DOSLE NIE NIE !!DZWONIE DO KOLA MOWIE MAM KOLEGE W BUDAPESZCIE I DZIS CHCEMY ZROBIC INSPEKCJE AUTA A ON JUZ NIE ODPOWIADA!!DZIAD!!!LEPIEJ KUPCIE AUTO W POLSCE -POWAZNIE -POZDRAWIAM
RAFALCYPR
Nowicjusz

Prawo jazdy: 10 10 1989
Auto: bmw 520 i