BMW 750

04 Wrz 2006, 06:41

OK a jak sa oznaczone wersje LONG o ile takie sa bo nie umie znalezc :/
invitto
Nowicjusz

04 Wrz 2006, 09:46

wersja long -hmm,ja osobiście się niespotkałem,wszystkie A8 które robiłem były w standartowej długości,a LONG-może i wychodziły na specjalne zamówienie.
pozdro 8)
Nie ma głupich pytań tylko są głupie odpowiedzi
grzestv
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: okolice Warszawy
Auto: nie mam

04 Wrz 2006, 20:08

to co lepsze A* czy seria 7 od 94 long, bo BMW ma
invitto
Nowicjusz

04 Wrz 2006, 20:12

Z tego co wiem, to w Polsce dopiero od 2004 roku zaczeły się sprzedawać i jest ich zaledwie kilkanaście sztuk. Są to auta na specjalne zamówenie i dużo droższe od standartowego. Specjalnie nie są one inaczej oznaczone, jedynie na tylnej klapie jest znaczek A8L, jedynie można poznać langa po większych tylnych drzwiach.
oliwer
Początkujący

Miejscowość: dolnośląskie

04 Wrz 2006, 20:38

Ale co lepsze to co lepsze A8 (bo właśnie z longiem bedzie problem, a ja lubie wielkie samochody ;) czy seria 7 od 94 long, bo BMW ma
invitto
Nowicjusz

04 Wrz 2006, 21:03

Powiem tak, że ogónie obie fury sa dobre, są wielkie, są na tym samym poziomie technologicznym i wyposażeniu, mają swoje wady i zalety. Nie ma reguły które bedzie mniej awaryjne. Komfort jazdy jest podobny, a wszystko rozwija się o kasę z jakim wyposażeniem (chociaż mają one mało co do dołożenia ponad standard). Tu jako tako nie ma argumentów za audi czy bmw,tu juz musisz sam zdecydować.
oliwer
Początkujący

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Koncepcyjne modele Lexusa
    Prezentowane na wystawach motoryzacyjnych koncepty Lexusa, zapowiadają kierunki rozwoju stylistyki i technologii samochodów seryjnych. Wielokrotnie zdarzało się jednak, że trafiający na rynek nowy model był niemal ...

04 Wrz 2006, 22:38

Znalazłem :D
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

Tylko cen a :/, w porównaniu do BMW long to droga
invitto
Nowicjusz

04 Wrz 2006, 22:54

ale znalazłeś 2002 rok jak poszukasz bmw z tego roku cena bedzie też duża
oliwer
Początkujący

05 Wrz 2006, 16:14

A no fakt, zapomniałem zobaczyć :D, ale i tak na poczatek zecyduje sie chyba na BMW serii3 (318,320 albo 325), bo to sa jakes silniki wysokoprężne i maja dobre siagi, a sa w miare oszczedne)

To i tak bedzie spoko jak na poczatek, starsi nie dadza wiecej, a ja w listopadzie mam dopiero 18 :/
invitto
Nowicjusz

05 Wrz 2006, 20:55

NO NORMALNIE SZOK
a czy będziesz miał później kasę na utrymanie tego diesla :?: -bo późniejsze naprawy tegoż silnika to masakra :!:
zastanów się nad tym :idea:
pozdro 8)
Nie ma głupich pytań tylko są głupie odpowiedzi
grzestv
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: okolice Warszawy
Auto: nie mam

05 Wrz 2006, 21:05

invitto napisał(a):A no fakt, zapomniałem zobaczyć :D, ale i tak na poczatek zecyduje sie chyba na BMW serii3 (318,320 albo 325), bo to sa jakes silniki wysokoprężne i maja dobre siagi, a sa w miare oszczedne)

To i tak bedzie spoko jak na poczatek, starsi nie dadza wiecej, a ja w listopadzie mam dopiero 18 :/

Więc moim zdaniem na początek nie ma co myśleć o ,,siódemce''.Wiem, ze BMW jest lubiane zwłaszcza przez młodych ludzi, ja też lubię tą markę nie ukrywam, i lepiej już jak coś kupić serie 3, ale i tak według mnie jak narazie lepiej będzie ,,przestawić się'' wogóle na coś innego.

Pozdrawiam.
arek_89
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Małopolska

05 Wrz 2006, 21:59

Tylko na co :/
Jedyne co mi sie podoba to wlasnie seria 3, Calibra, Civic Hathback
invitto
Nowicjusz

06 Wrz 2006, 15:53

No civic tez byłby bardzo dobrym wyborem :wink:
arek_89
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Małopolska

06 Wrz 2006, 20:42

To i tak bedzie spoko jak na poczatek, starsi nie dadza wiecej, a ja w listopadzie mam dopiero 18

no nie. to po co ta dyskusja :roll: :!: :!: :!:
oliwer
Początkujący

06 Wrz 2006, 21:20

Jak to po co :p, zaczeło sie od starej siódemki ;)
invitto
Nowicjusz