nie ma sensu porównywać, auta są bardzo do siebie podobne. To tak jak porównywać Jarka z Lechem i zależy czy chcesz sedana czy coupe. Sedan to mercedes, więcej miejsca i wygodniejszy, a coupe bmw, daje wiele frajdy z jazdy i fajnie wygląda. w
Wodór receptą na zmiany klimatu Do 2050 roku rynek wodoru może osiągnąć poziom 2,5 biliona dolarów, co przełożyłoby się na redukcję rocznej emisji CO2 o 6 gigaton. To 20 procent redukcji koniecznej do tego, aby nie dopuścić do podniesienia się średniej ...
Oj tak w skrócie. Jest tu post jeden z moim problemem. Autko dziennie robiło około 80km. Po jakimś roku takiego jeżdżenia auto padło. Znaczy się zaczeło się od strzelenia sadzą z rury, następnie wymiana nastawnika dawki paliwa, regulacja i .......... nic. Auto stoi i nie jeździ. Nie ma mechaników wiedzących co się dzieje. Może nie tyle dotyczy to BMW bo gdyby np w mercedesie lub VW stało się coś takiego również do niego straciłbym sympatię. A że trafiło na BMW to niestety....super samochód, bardzo mi pasuje ale ta awaria zniszczyła wszystko
GDYBY PRZEDNI NAPĘD BYŁ LEPSZY TO CHODZILIBYŚMY NA RĘKACH
Powiem ci tak ja mam Bmw E46 320D kombi 150KM i jest to super autko można nim poszaleć a zarazem nie dużo pali , naprawdę polecam ja mam do sprzedania za 48900 zł 2004rok . Super autko
jeżeli jesteś jakimś dresiarzem to weź bmw ja bym raczej wziął mercedesa ogólnie bardziej jakoś mi podchodzi poza tym jest moim zdaniem ładniejszy obydwa autka są szybkie i dobrze wyposażony ale ja bym wziął merca
[link do oferty na Allegro wygasł] zobacz ta ofertę.
Lakier mi się podoba, przyznam się, ale co do samochodu......nie powala pięknością. Przód jest ładny i pasuje mi w 100% ale w połączeniu z tak brzydkim tyłem, nawet przód mi się nie podoba....
GDYBY PRZEDNI NAPĘD BYŁ LEPSZY TO CHODZILIBYŚMY NA RĘKACH
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.