BMW do 22-tyś - ocena ogłoszeń

31 Sie 2019, 17:51

Szukam auta na dojazdy (50km dziennie, głównie ekspresówka) wybrałem markę BMW w gazie lub z możliwością założenia gazu. Na sam samochód jestem w stanie przeznaczyć nie więcej niż lekko ponad 20tyś. Co powiecie na poniższe ogłoszenia?
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
[link do oferty na Olx wygasł]
Ewentualnie to e46 + założenie gazu na własny koszt
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Nie wiem czy coś to zmienia, ale dodam tylko że będzie to moje pierwsze auto :P
Johny7168
Nowicjusz

31 Sie 2019, 19:00

Johny7168 napisał(a):Nie wiem czy coś to zmienia, ale dodam tylko że będzie to moje pierwsze auto

Tak zmienia... przy tym budżecie i przy tym aucie okazuje więcej współczucia :D
szybki
Moderator - Tuning

Prawo jazdy: 19 07 1994
Auto: Toyota
Paliwo: Benzyna
Typ: Sport/Coupe

31 Sie 2019, 19:04

Do e60 dolicz 18,6% akcyzy i licz się z umową "na Niemca", czyli w razie problemów będziesz szukał Helmuta spod Monachium, który dziwnym trafem będzie miał umowę spisaną z kimś całkowicie innym xd Do tego na start wymiana butli
IMO e90 2,5 z gazikiem za 22k to jakieś nieporozumienie. Sebki są w stanie zapłacić za takie auto dużo więcej jeśli wszystko byłoby ok
e46 podobnie jak e60
Invi
Forumowicz VIP

Przebieg/rok: >50tys. km

31 Sie 2019, 21:17

ch...a, tak to jest jak człowiek zielony w tych sprawach :D Jakieś alternatywy w tym budżecie? Może zwracać na coś uwagę przy przeglądaniu ogłoszeń?
Johny7168
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jak powstaje Toyota GR Yaris?
    To najbardziej wyjątkowy hot hatch na rynku, więc i jego proces powstawania odbiega od standardu. Toyota GR Yaris powstaje na specjalnej linii produkcyjnej fabryki Toyota Motomachi, w której dawniej powstawał Lexus ...