BMW do wzięcia ;)

21 Maj 2009, 16:53

Jesli ktoś potrzebuje auta (BMW 116i) to może wziąć udział w loterii Orange. Za jedyne 4,88 zł (z VAT) można stać sie właścicielem pieknej czarnej beemki.
Więcej sczegółów na 150bmw.orange.pl
Ostatnio edytowany przez kkerg, 21 Maj 2009, 23:24, edytowano w sumie 1 raz
kkerg
Nowicjusz

Miejscowość: z miasta

22 Maj 2009, 11:29

Żałosna odpowiedź na akcję Ery, która rozdaje 100 Mercedesów C-klasa :twisted:
Chcesz wiedzieć więcej? Wejdź: www.era.pl
Dishman
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

22 Maj 2009, 15:08

I to jeszcze wybrali te najmniejsze :wink:
Ja bym wolał Bmw M3 lub M1 albo e30 lub e36 :wink:
erykoski5
Aktywny
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 15
Miejscowość: Leszno

22 Maj 2009, 22:08

erykoski5 napisał(a):I to jeszcze wybrali te najmniejsze :wink:
Ja bym wolał Bmw M3 lub M1 albo e30 lub e36 :wink:

Tia ;] Tylko po co??

Za tą cenę mogli by dać jakąś wypasioną Megankę, albo Golfa. Bo BeeMWu kosztuje koło 90k i to w podstatowej wersji... Płacić tylko za znaczek??
Endrju
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 449
Miejscowość: Poznań

28 Maj 2009, 13:17

Dishman napisał(a):Żałosna odpowiedź na akcję Ery, która rozdaje 100 Mercedesów C-klasa :twisted:
Chcesz wiedzieć więcej? Wejdź: www.era.pl

To chyba kwestia wyboru, kto co woli, czy BMw, czy merola. Poza tym trochę różne sa warunki udziału i szanse jna wygraną w tych konkursach/loteriach. w erze wygrywa ten kto wyśle najwięcej smsów, w Orange decyduje losowanie: każdy sms to jakaś tam szansa.
kkerg
Nowicjusz

31 Maj 2009, 00:03

Żałosna, nie w sensie gorszego auta. Chociaż BMW 1 to odpowiednik Merca B-klasa, a Merc C-klasa to BMW 3-ka. Żałosna w sensie strasznego ściągania jeden od drugiego: "aha Era daje samochody, to my też".

W Erze masz zatem jakąś szansę na decyzję czy otrzymasz auto czy nie. W Orange, to loteria. A wygrywa pewnie córka szefa... .
Dishman
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Silnik R110 – Renault ZOE
    Silnik R110 jest najnowszym osiągnięciem Renault, lidera na rynku samochodów elektrycznych w Europie, potwierdzającym jego strategię rozwoju i produkcji silników elektrycznych i kolejnym dowodem na know-how ...

31 Maj 2009, 11:26

Ale ja nie wiem jakie jest podobieństwo między bmw 1 a mercedesem klasy S :roll:
erykoski5
Aktywny
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 15
Miejscowość: Leszno

01 Cze 2009, 12:52

Dishman napisał(a):Żałosna, nie w sensie gorszego auta. Chociaż BMW 1 to odpowiednik Merca B-klasa, a Merc C-klasa to BMW 3-ka. Żałosna w sensie strasznego ściągania jeden od drugiego: "aha Era daje samochody, to my też".

W Erze masz zatem jakąś szansę na decyzję czy otrzymasz auto czy nie. W Orange, to loteria. A wygrywa pewnie córka szefa... .

Mimo wszystko bardziej wiarygodne jest dla mnie kosowanie, niż licytowanie sie na ilośc smsóww. Córka szefa powiadasz? To w dużym lotku, pewnei ciągle wygrywają dzieci prezesów totalizatora Sportowego? :evil: Skoro to jest loterioa, to jest pod kontrola (komisj kontroli gier i zakładów). Poza tym grasz o samochodów, a w erze nawet jeśli wygrasz ten samochód, to żeby spłacić smsy musisz od razu go sprzedać, bo smsów wysyłasz za kilkadziesiat tysięcy złotych. Czyli żegnasz się z nimm od razu, a jeszcze musisz sprzeda cpo atrakcyjnej cenie, żeby szybko uzyskac ta kasę.
kkerg
Nowicjusz