BMW- ??dobry wybór

16 Gru 2008, 08:16

Cześć. chciałbym aby w tym temacie przedstawialiście swoje poglądy na temat BMW serii 3. A także mam pytanie jaką moc/pojemność musi mieć takie autko by driftować ? A czy hamulec reczny ma tylko na koła przednie bo widziałem filmiki jak pali gumę a w ogóle sienie rusza?
SoNnY1311
Nowicjusz

17 Gru 2008, 16:19

Kurde. Nikt się nie pofatyguje żeby wyrazić swoje zdanie o tej marce? :(
SoNnY1311
Nowicjusz

18 Gru 2008, 16:51

ja Ci mogę powiedzieć że samochody są bardzo trwałe i świetne do zabawy... ale jeżeli myślisz o driftowaniu na recznym to nie radze w ogole brac sie za BMW... kup sobie corse i na recznym driftuj po sniegu, prawdziwy drift to naped na tyl taki jak w bmw, szpera i umiejetne sterowanie gazem... a nie ciaganie samochodu na recznym... bo to nie drift tylko pseudoszpan. I nie potrzebne ci do tego bmw.
Czy to aby na pewno prawda??
dlugopis
Nowicjusz

Miejscowość: WWA

19 Gru 2008, 00:03

za jezde z niezaciągniętym się nie biorę. Chodzi mi o to czy ten samochód ma ręczny na przednie koła czy nie?
SoNnY1311
Nowicjusz

08 Sty 2009, 22:08

Eee szkoda kasy na bmw w takim razie. Na ręcznym to sobie wszystkim polatasz.
Jestem posiadaczem bmw 318tds 120KM i 220nm i drift bez recznego na mokrej nawierzchni bezproblemowo.
lenart2000
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Arrinera Hussarya - fakty i mity
    Pierwszy polski supersamochód, Arrinera Hussarya, dumnie nosi nazwę nawiązującą do bohaterskich momentów naszej historii. Jednocześnie budzi wiele kontrowersji i wzbudza rozpalone dyskusje na internetowych forach. ...
    Wodór receptą na zmiany klimatu
    Do 2050 roku rynek wodoru może osiągnąć poziom 2,5 biliona dolarów, co przełożyłoby się na redukcję rocznej emisji CO2 o 6 gigaton. To 20 procent redukcji koniecznej do tego, aby nie dopuścić do podniesienia się średniej ...