BMW E30 316i 1990r KUPNO!

29 Maj 2019, 21:08

Witam wszystkich ;D
Otóż ostatnio natknąłem się na e30 316i za około 5000zł, jako że zaczynają się wakacje a ja za około 3 miesiące będę miał prawko, zacząłem rozważać tą opcje. Sprawa miałaby wyglądać tak że kupuje ją teraz na wakacje przez te 3 miesiące doprowadzam ją do porządku i mam swoje wymarzone autko ;D. Mój budżet na remont z ewentualnymi opłatami to około 10000tyś. Widzicie w tym jakiś sens ? Dodam jeszcze że silnik w stanie bardzo dobrym, blacharka do poprawek według właściciela. Czekam na wasze opinie czy jest sens się w to pchać =D.
Jeśli zły temat to z góry przepraszam, jestem nowy :unsure:
Ostatnio edytowany przez mike, 30 Maj 2019, 16:26, edytowano w sumie 1 raz
Powód: Temat przeniesiony w odpowiednie miejsce. Zwracaj większą uwagę gdzie zamieszczasz wątki
Szymek312
Obserwowany

30 Maj 2019, 07:55

Ja uważam że to dobra opcja jak baza do odbudowy jest warta uwagi.
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Kao
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 107
Miejscowość: Francja
Przebieg/rok: 40tys. km
Auto: Bmw 645Ci, M3, Vw T4

30 Maj 2019, 22:05

Masz jakiś link do ogłoszenia?
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czy serwisowanie w ASO się opłaca?
    Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
    Pakiet tuningowy TRD dla nowego Lexusa LS
    Japońska firma TRD, dostawca fabrycznych rozwiązań tuningowych dla Lexusa, przygotowała zestaw akcesoriów do tuningu najnowszej, piątej generacji flagowej limuzyny Lexus LS F SPORT. Zestaw TRD do tuningu aerodynamicznego ...