REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
mateuszf napisał(a):Powiem tak, jak kupie gotowca to bd bał się nim jeździć z większą prędkością po zakrętach, a jak to zrobię sam w dużym staraniem i sercem to bd miał pewność że nic nie jest zrobione na 'sprzedaż'.
Po 2 kto wkłada serce, starania i mnóstwo czasu po to żeby sprzedać i zarobić ten tysiąc złotych(albo stracić), moim zdaniem to zrobione autka które już trochę przejechały i kogoś nie stać na ponowny remont.
Kolejnym problemem czemu nie kupić gotowca to problem z kasą, jak pisałem wyżej to plan na dłuższy okres czasu, powili bym dokładał pieniądze, raz w miesiącu mogę włożyć 2k a potem przez 2 miesiące prawie nic nie inwestować, innymi słowy różnie bywa:) (Polska)
kejran napisał(a):Również myślę trochę o e30(lecz do normalnej jazdy) no i coś mi się nie chce wierzyć w te okazje za 2-4 tyś zł, to raczej są ładnie przypudrowane trupy.
jiGsaw napisał(a):Moja E30 328i wyniesie mnie na gotowo około 20000 PLN. Tyle na temat kosztów jeżeli to ma być w miarę porządnie zrobione.
jiGsaw napisał(a):Ja kupiłem już ze wsadzonym silnikiem. Buda coupe czarna shadowline. Od tego czasu dokonałem mnóstwo poprawek, samo auto około 9 tys pln, ale z wyjątkiem dobrego silnika i budy to reszta do kompletnych napraw/poprawek/przeróbek. Aktualnie auto wyniosło mnie licząc same części, zakup auta i robotę około 13 tys pln. Zostało do zrobienia wnętrze (około 1000 pln muszę dorzucić), szpera porządna 1500 pln, lakierowanie (może samemu to zrobię) policzmy nawet 2000 pln, no i potem mody mechaniczne podnoszące moc na jakieś 220 - 230 ps około 2000 pln. Razem jak nic 20 tysi wyjdzie.