Bmw e30

06 Paź 2010, 19:35

co sadzicie o tym modelu ? Stare ale bardzo mi sie podoba, ile trzeba wydac aby pojedzil jeszcze troche ?
laskawy
Nowicjusz

Miejscowość: sdsd

06 Paź 2010, 21:05

Auto idealne dla kogoś młodego,na egzemplarz do jazdy myśle że trzeba wydać minimum 5-6tys.zł.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

06 Paź 2010, 22:24

Fajne auto, zależy jaka wersja silnikowa, te najsłabsze to może już od 4tys coś w miarę dorwiesz.
Potrzebujesz czegokolwiek z E36 328i coupe mpakiet - dużo "rarytasów" - pisz na pw,
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rumia
Auto: BMW

07 Paź 2010, 21:46

e30 to przezytek jak cie stać to e32 a co najmniej e34 musi być w e30 bym nie inwestował
Papież? A ile on ma dywizji?

J. Stalin
emilo222
Aktywny

Miejscowość: kuj-pom inowrocław

08 Paź 2010, 07:26

Zależy jak kto lubi,E30 to autko świetne dla kogoś młodego.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

08 Paź 2010, 11:45

emilo222 napisał(a):e30 to przezytek jak cie stać to e32 a co najmniej e34 musi być w e30 bym nie inwestował

Zanim ponownie kliknąłem w temat to wiedziałem, że pojawi się słowo przeżytek. :lol: Kupiłeś już to swoje auto do 3 kafli? Nie wiem, czy wiesz, ale np. E34 opiera się na modelu E28, starszym od E30... Ogólnie E30/E32/E34 to swoje odpowiedniki wg. mnie, tylko w innych klasach.
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rumia
Auto: BMW
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Miejski środek transportu nowy skuter BMW C evolution
    Pojawienie się skutera C evolution oznacza początek nowego rozdziału w segmencie miejskich środków transportu BMW Motorrad. Oba maksiskutery napędzane konwencjonalnymi silnikami - C 600 Sport i C 650 GT – odniosły ...
    Skoda Roomster Fresh - seria limitowana
    Dzięki nowej wersji, Skoda Roomster stała się jeszcze bardziej atrakcyjna dla rodzin czy osób poszukujących funkcjonalnego i pakownego auta. Skoda Roomster ze względu na swoje rozmiary i funkcjonalność jest z natury ...

08 Paź 2010, 12:15

Całkiem przyjemne auto, na dobry egzemplarz musisz wydać co najmniej 6-7tyś, to starszy model, wiec nie śpiesz się z zakupem, poszukaj, dokładnie posprawdzaj wszystkie elementy zawieszenia, progi.
PanSamochodzik1
Nowicjusz

Miejscowość: Łódź

08 Paź 2010, 16:23

Akurat elementy zawieszenia do mozna sobie zrobic przede wszystkim trzeba patrzec na blache ,bo w tak starym samochodzie to zawieszenie sie wiadomo zuzywa.
mitura
Początkujący

Miejscowość: Łuków