BMW e30 - wycena naprawy

24 Gru 2015, 02:15

Witam.
Z góry przepraszam, jeżeli temat napisałem w złym dziale - jednak ten wydawal mi sie najodpowiedniejszy.

Bardzo podoba mi się bmw e30, znalazłem dzisiaj ogłoszenie, które przykuło moją uwagę: http://olx.pl/i2/motoryzacja/samochody/bmw/q-bmw-e30/?search%5Bfilter_float_price%3Afrom%5D=1000&search%5Bfilter_enum_petrol%5D%5B0%5D=lpg&search%5Border%5D=filter_float_price%3Aasc&view=gallery
Zdaję sobie sprawę, że za te pięniądze maszyna będzie potrzebowała dodatkowego wkładu finansowego, by osiągnąć swoją świetność, jednak bardzo podoba mi się estetycznie, oraz wydaje mi się, że silnik 1.6 będzie ekonomiczny (jak na betkę). Tu rodzi się moje pytanie - ile mniej więcej kosztowałyby naprawy i czy jest to wgl gra warta świeczki - ile bym nią mógł pojeździć po renowacji? No i co do tych napraw - wiadomo, że taniej jest zrobić to samemu, jednak daleko mi do mechanika i nie mam za bardzo sprzętu. Z drugiej strony szybko się uczę i mógłbym liczyć na pomoc taty - może część usterek byłbym w stanie zrobić samemu, a reszte oddac mechanikowi... ile mogłoby to wtedy wynieść. Z góry dziękuję za pomoc :)
bujny
Obserwowany

Auto: Nie mam

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Gran Turismo Polonia Light / relacja
    W dniach 13-16.09.2009 odbyła się wersja ,,Light" najlepszego motoryzacyjnego eventu w Polsce o nazwie ,,Gran Turismo Polonia" która odbyła się w czerwcu tego roku. Ten event miał być bardziej kameralny. Bez rozgłosu, ...
    Jak poruszać się po kierownicy?
    Prawidłowe ułożenie rąk na kierownicy ma zasadniczy wpływ na bezpieczeństwo jazdy, ponieważ właśnie dzięki niej kierowca ma kontrolę nad układem kierowniczym i zawieszeniem. Tylko prawidłowe trzymanie koła kierownicy umożliwia ...