03 Sty 2014, 14:30
Witam,jestem tu nowy lecz jestem posiadaczem bmw e-34-2.5 tds z 94r.,auto posiadam rok czasu i przejechałem nim około 16tyś km.Wymieniłem tylko olej dwa razy,inne rzeczy eksploatacyjne,no i nową uszczelke pod głowicą--ale to była wina pompy wody--ukręcił się wirnik.Zatem moje zdanie prywatne jest takie jak dbasz tak masz,ja robię wymiany oleju częsciej niż to pokazuje komputer,może i dla tego że auto jeździ większość w Niemczech.Jestem trzecim właścicielem w Polsce==ale wszyscy dbali o autoi dbać będą==bo takich aut już się nie produkuje.Moje auto ma wszystko w oryginale,a wygląda jak kilku letnie.Silnik spali tyle ile pojedziesz?sprawdzałem już kilka razy==jadąc do 2 tyś obrotów auto pali około 5=6 litrów,jadąc 200km/h auto pali 10=11litrów.Średnio mi spala 8 litrów a jeżdzę w miarę dynamicznie,no i w pracy używam przyczepkę,ale jeżdzę po auto banach.Mi masa ludzi odradzała kupno właśnie tego auta---ale jedyny powód był taki że miałem wcześniej forda mondeo mk2-1.8 td,i jechał jak muł-a z przyczepką to szkoda słów.Teraz dopiero czuje się że się jedzie.Syn ma audi A-3=2004r 2litry sportbeck,byłem nią w Niemczech i jadąc podobnie jak bmw spalanie jest podobne a róznica wieku 10 lat.Jeśli ktoś byłby zainteresowany wyglądem to podeślę zdjęcia auta,aby pokazać że takich aut jest już coraz mniej.No coż trochę się rozpisałem.Najgorsze to to że ktoś coś wie ale nie wie.Jak wiem to powiem,a czego nie wiem to się nie wypowiadam.Następne auto będzie bmw 7=3litry dizel.Pozdrawiam.KSIĘSTWO ŁEBA.