Witam znalazłem 3 samochody wszystkie są w stanie dobrym bo je sprawdzałem, wszystkie mają założony gaz sekwencyjny. Który z tych samochodów będzie najlepszy, ma być to mój 1 samochód
Bmw 316
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] Bmw 318
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] Ford Mondeo Mk2
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
BMW zdecydowanie będzie lepsze, to oczywiste. Zaletą Forda może, acz nie musi, być lepsze wyposażenie i większa ilość miejsca wewnątrz. Tylko wybierz 318i, krokowiec się nie nadaje.
Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego? Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
Spadek zarejestrowanych samochodów. Prognoza 2021 Grudzień 2019 - 555 598 zarejestrowanych samochodów. Prognoza 2020 - delikatny spadek liczby zarejestrowanych pojazdów o DMC do 3,5t po rekordowych wynikach z 2019 roku. Marzec - zamknięcie gospodarki i globalna ...
Ja tez ci polece bmw ja mialem wprawdzie 316 ale bez gazu no i nie narzekalem bardzo dobre auto ale jezdzilem troche 318 i bedziesz zadowolony bmw to bmw:)
Ja tak jak koledzy wyżej brałbym E36... Na pewno starsze ale moim zdaniem potrafi dużo bardziej pozytywnie zaskoczyć niż nowszy lepiej wyposażony Ford.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.