REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
bartek9405 napisał(a):Odpalił dopiero za drugim razem
bartek9405 napisał(a):gaz zwykły
bartek9405 napisał(a):właściciela nie było (jego dziewczyna, która dojeżdżała nim do pracy)
bartek9405 napisał(a):Mówiła, że jest to samochód przejściowy, bo miała go tylko półtora miesiąca - troche lipa, bo nie wiem co w nim było robione przez poprzednika i jak był eksploatowany - czyli samochód zagadka.
bartek9405 napisał(a): Silnik troche brudny był od oleju (wydaje mi się, że miał wycieki, ale nie sprawdziłem dokładnie).
bartek9405 napisał(a):Bagażnik się nie otworzył, choć chciałem sprawdzić pojemność i umiejscowienie butli.
bartek9405 napisał(a):Do tego wszystkiego, cena za jaką oddadzą (chyba ze względu na alufelgi) to 4000 tyś zł.
bartek9405 napisał(a):Lampy z przodu nie oryginalne; więc zapytałem czy miał kolizje. Troche się zmieszała (?!) po czym stwierdziła, że nic Jej na ten temat nie było wiadomo.
bartek9405 napisał(a):Sprawdziłem szczelność między zderzakiem a maską
bartek9405 napisał(a):jak kupie ten 2.0 to po wsadzeniu gazu nie sprzedam go z zyskiem, więc bd musiał przy nim zostać,
bartek9405 napisał(a):, a szkoda, bo rocznik mnie odstrasza (92), co za tym idzie, bardzo istotne - bezpieczeństwo podczas kolizji.
mike1735 napisał(a):Zamiast tak spinać na stare sypiące się BMW za 4-5k kup jakiegoś zwykłego kompakta czy auto miejskie a jak zdasz maturę kup coś lepszego
Koniu napisał(a):Napisz mi jeszcze raz skąd jesteś to coś poszukam fajnego. Musi być koniecznie BMW?
Młodość i gniewność właściciela aż bije od tego samochodubartek9405 napisał(a):Dzisiaj jadę zobaczyć jeszcze tą sztukę (o ile się odezwie):
[link do oferty na Olx wygasł] ... b79874ac38
ew. zdam relacje
bartek9405 napisał(a):Dzisiaj jadę zobaczyć jeszcze tą sztukę (o ile się odezwie):
[link do oferty na Olx wygasł] ... b79874ac38
ew. zdam relacje
bartek9405 napisał(a):i kupuje tą z silniczkiem 1,6 ze względu na zdrowe blachy.