BMW E36 i E46 coupe

14 Paź 2018, 17:31

Zabierzcie tego szamana bo aż mi ekran pęka od jego bredni :lolt: niekończący się serwis bo trzeba wymienic cześć po 15latach...a ten oryginał za 1300zl wytrzyma następne 15lat ale przecież jest z pepco. Gościu weź ty już zostań z tymi lexusami naprawdę, tylko nie zapomnij sprawdzić przed przeglądem czy podłużnice nie zgniły bo jeszcze dowód poleci. Jak m52 jest drogie w serwisie to ja wysiadam :p silnik w którym obsługa ogranicza się do dbania o układ chłodzenia jest bublem hehe..zaraz powrzucam z forum lexusa co tam się dzieje z tymi waszymi bezawaryjnym benynkami i dlaczego w co drugim komuś stuka silnik :lol:
959rn
Początkujący

Auto: Dieselek

14 Paź 2018, 18:22

Witamy na przepustce, rękawki rozwiązane więc akcja z klawiaturką :ok: ...spełniłeś swoje obietnice czy dalej będziesz farmazonić... :?: A jak tam Twój mechanik znalazł wisko czy dalej szuka... :ok: Elektorat BMW pełną gębą :happy:
szybki
Moderator - Tuning

Prawo jazdy: 19 07 1994
Auto: Toyota
Paliwo: Benzyna
Typ: Sport/Coupe

14 Paź 2018, 18:44

959rn napisał(a):nie zapomnij sprawdzić przed przeglądem czy podłużnice nie zgniły bo jeszcze dowód poleci

Zabawne, bo ostatnio do mnie pisał nowy właściciel mojego 18-letniego IS-a. Robił konserwację profilaktycznie i okazało się, że nic nie było zardzewiałe poza kilkoma purchlami na rantach nadkoli, które są też na porządku dziennym w e46 :mrgreen: ach ten 959 i jego wiedza o Lexusach :D

P.S. Zobacz filmik Blogomotive (ten pierwszy) w sprawie rdzy w e46. Swoją drogą gość zgnoił ISa za to, że silnik jest krzywo, plastiki są twarde nie wspominając nic o ich montażu i nie siedzi się w nim jak typowy Seba ;) Takie tam czepianie w ramach odpowiedzi na filmiki Kikstera o e46 i IS. :D
Jak już będziesz wrzucać te linki to sprawdź czy nie chodzi o auta z LPG od mietka z garażu, bo 90% problemów z tymi autami przez 3 lata moich obserwacji na FB to wina gazu (na pewno nie było nikogo komu stukał silnik).
dzida
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 455
Miejscowość: Biłgoraj
Prawo jazdy: 05 05 2008
Auto: Honda Civic VIII
Silnik: 1.8
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2010
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Rolling Barrier System - obrotowe beczki na drodze
    "Rolling Barrier System" to w skrócie obrotowe beczki na drodze system ten opracowała koreańska firma ETI. Jest to bariera drogowa złożona z obrotowych beczek, które mają bardzo duże możliwości pochłaniania ...
    Toyota RAV4 V generacji
    W 2019 roku doczekaliśmy się również premiery piątej odsłony modelu, którym 25 lat temu Toyota zrewolucjonizowała motoryzację i utworzyła rynek SUV-ów. Mowa oczywiście o modelu RAV4. Auto zmieniło się ...