BMW E36

24 Maj 2011, 11:16

Witam znalazlem kilka ofert tego auta wpadla mi w oko jego bryla wiec sie rozgladam oto kilka ofert ktore znalazlem i prosze was o rady w zwiazku ze jestem zielony

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

[link do oferty na Allegro wygasł]

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

Pozdrawiam
Bartone
bartek01
Nowicjusz

Miejscowość: Wrocław

24 Maj 2011, 14:39

Ta niebieska za 6 tyś można by się jej dokładnie przyjrzeć, tylko czemu brak halogenów i czy klima sprawna.
Z wrocławia za 4.5 trochę zapuszczona w środku ale może technicznie sprawna i daleko nie masz aby obejrzeć.
ta z opola za 7 ma malowany przód albo tylny błotnik lewa strona bo się bardzo rożni, poza tym ma wymienione lampy i halogeny także możliwe że była bita.
Ta za 5.5 trochę dziwna , siedzenia zawias m- technik a zderzaki od zwykłej i jeszcze chyba także brak halogenów.
Kazdą jedną trzeba dokładnie obejrzeć pod względem korozji tj progi i ranty błotników.
arciasty
Stały forumowicz

Miejscowość: koluszki

25 Maj 2011, 20:43

arciasty napisał(a):Ta niebieska za 6 tyś można by się jej dokładnie przyjrzeć, tylko czemu brak halogenów i czy klima sprawna.
Z wrocławia za 4.5 trochę zapuszczona w środku ale może technicznie sprawna i daleko nie masz aby obejrzeć.
ta z opola za 7 ma malowany przód albo tylny błotnik lewa strona bo się bardzo rożni, poza tym ma wymienione lampy i halogeny także możliwe że była bita.
Ta za 5.5 trochę dziwna , siedzenia zawias m- technik a zderzaki od zwykłej i jeszcze chyba także brak halogenów.
Kazdą jedną trzeba dokładnie obejrzeć pod względem korozji tj progi i ranty błotników.

dzieki wielkie za podpowiedz sprawdze ta co mam najblizej
Bartone
bartek01
Nowicjusz

Miejscowość: Wrocław