nie wiem czy taki temat już był, ciężko znaleźć. Problem polega na tym, że w aucie wgnieciony jest bok, załączam zdjęcia niżej i chciałabym to zrobić bez szpachli. Pytanie brzmi, czy da się to wyklepać elegancko żeby nie było tego widać? Jeśli się da, bo grzebiąc w internecie znalazłam strony mechaników "usuwanie wgnieceń bez lakierowania", to ile by to kosztowało, bo tego już nie znalazłam. Może ktoś miał podobny problem i go rozwiązał to byłabym wdzięczna za pomoc
Błotnik jest do wyprostowania, ale bez małego dodatku szpachli na pewno nie będzie idealny. Widać na nim pewne załamania których pewnie idealnie do końca się nie wyprostuje, ale można to zrobić tak żeby było idealnie tylko dobry blacharz i lakiernik.
Co do usuwania wgnieceń bez lakierowania to dotyczy mniejszych wgniotek na samochodzie na których lakier dobrze się trzyma, a tu niestety został zdrapany częściowo.
izula365 i jak naprawiłaś wóz? Jaki koszt? Bo na pewno tego wgniecenia metodą bezinwazyjną, czyli bez lakierowania nikt ci nie usunął co? Nie kwalifikuje się, wiem coś o tym Raz ładnie mi usunęli wgniotę na masce w Pullerze, ale lakier nie był odkruszony, innym razem już się bez lakierowania nie udało...
Furka naprawiona, po znajomości, wyklepane na ciepło od wewnątrz, obecnie praktycznie nie widoczne, obeszło się bez szpachlowanka Na chwilę obecną jest widoczny takie załamanie blachy, ale po lakierowaniu nie będzie tego widać w ogóle.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.