Witam, zamówiłem tarcze wentylowane przód i tył, pierwsze co to zabrałem się na tył gdzie były stare 10mm no i nie mogłem wsadzić tam 20mm które zamówiłem teraz pytanie.
-Czy można w tym modelu zmienić zacisk hamulcowy na nowy do 20mm tarcz? -Jakie części jeszcze trzeba zmienić?
Żeby mieć i z przodu i z tyłu takie same tarcze, na tył nie robią takich samych/podobnych a były w miarę tanie. -Czy wymiana zacisków wiąże się z wymianą innych części?
Moc i ekonomia, czyli hybrydowa wersja Toyoty Yaris Cross pod lupą Już po kilku miesiącach od rynkowego debiutu stało się jasne, że Toyota Yaris Cross pretenduje do miana europejskiego bestsellera. Rok po premierze, prognozy się sprawdziły - Japończycy trafili w dziesiątkę, bo miejski crossover ...
Renault Kangoo Z.E. - 10tyś. sprzedanych egzemplarzy Sieć Renault świętuje dziesięciotysięczną rejestrację modelu Kangoo Z.E. – w 100% elektrycznego samochodu dostawczego, europejskiego lidera w segmencie vanów. Klucze do samochodu wręczono panu Gerhardowi Dechowi, ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.