21 Mar 2024, 18:49
Witam. Potrzebuje Pomocy w rozwiązaniu Naprawy Wspomagania. Temat Tabu. Podczas jazdy Nagle poczułem opór w kierowaniu. Wspomaganie raz było a raz "znikało" i wtedy ledwo w rękach mogłem utrzymać Kierownice.. Wymienił Mechanik Końcówki drążka kierowniczego ( Nowe) - Niestety , dalej to samo i to co raz bardziej wyrywa kierownicę.. Posiadałem z Wcześniejszego silnika Pompę wspomagania, wymienił. ( Dalej Lipa.. ) Czyli Ta co Była i ta z wcześniejszego silnika Nie pomogła. Kupiłem używana 3 sztuke.. Wymienił i tą. Dalej Nic.. Wymienił Maglownice ( po regeneracji) Miałem Nadzieję, że to już w końcu Pomóże, niestety.. Wymiana Maglownicy nie pomogła. Pojechałem na Ustawienie Zbieżności na stację Diagnostyczną. Ustawili , skasowali - A Ja Dalej zostałem z Tym Problemem Który Nie daje Mi już Psychicznie i finansowo Oddychać. Wymieniłem Płyn do Wspomagania, i sprawdzona pompa ( 3 sztuki) czy Ciśnienie które pompa podaje jest odpowiednie. No kurde wszystko jest prawidłowo.. a Walka Ze wspomaganiem Dalej została... Pomóżcie Ludzie bo Straciłem Nerwy Do Mojej Perły.. Tyle lat poświęcenia , wkładu finansowego masa ! Perła w oryginalnym stanie. A Wspomaganie jak zaczęło Dawać popalić nie chce ustąpić. Nie idzie Tym Jeździć...