Koniu napisał(a):Mnie się w ogóle nie podoba ten retusz na zdjęciach..
To technika HDR
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Koniu napisał(a):Tak czy siak 1.6 w BMW brzmi śmiesznie bo to auto jest kojarzone ze sportem bardziej
[Aby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
pawel93 napisał(a):kupiecbmw jak dla mnie ta z ogłoszenia i ta rozbita na zdjęciu to te same auto ...
kupiecbmw napisał(a):ja wlasnie jestem zaitneresowany ta bmka tego samego uzytkownika cena tez wydawala mi sie mala jak na taki przebieg i elementy skory w srodku zadzwonilem okazalo sie ze auto bylo po stluczce niby z zwierzeciem ale zostalo odremontowane babka przyslala mi zdj jak auto wygladalo podczas spotkania z zwierzeciem zostala zrobiona maska i zderzak z przodu tylko dziwne jest to ze zmienil sie kolor auta bo na zdj tutaj jest niebieski metalic a tam byl srebrny. Moze zadzwon i spytaj sie czy auto przypadkiem nie bylo bite jesli powie Ci to samo popros i zdjeci a moze sie okaze ze zdjecia da te same to juz bedzie wiadomo ze cos jest nie tak z autkami.
dorzucam zdjecia do waszej oceny i powiedzcie czy to moze byc to samo autko czy to jakis wkret na innym aucie.
Baza z danymi technicznymi samochodów marki BMW. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu.
Sprawdź: dane techniczne BMW