BMW e46 320i 150 KM benzyna 2000 r

03 Lip 2016, 19:36

Witam!Może to nie jest miejsce ponieważ nie chcę kupić a mam plan aby sprzedać swoją E46 bo chciałbym zmienić na inny jakiś mam pytanko a właściwie chciałbym poznać zdanie innych. W mojej buni pojawiaja sie oznaki korozji nadkola przednie prawe tylne obydwa i pod klapą bagażnika.Czy nawet jak to zrobie dokładnie u lakiernika to wpłynie jakoś na cenę?Bo i tak gdzieś około 10 tys będę za nią chciał.Wstawię może później jakieś zdjęcia to może ktoś pomoże w wycenie aktualnie 290 tys na blacie.
SamotnyWilk87
Nowicjusz

Prawo jazdy: 12 06 2006
Przebieg/rok: 10tys. km
Auto: Bmw E46
Silnik: 320i
Paliwo: Benzyna
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2000

04 Lip 2016, 07:03

Udokumentuj na zdjęciach i napraw porządnie. Jakby ktoś mówił, że po wypadku to będziesz mieć podkładkę.
dzida
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 455
Miejscowość: Biłgoraj
Prawo jazdy: 05 05 2008
Auto: Honda Civic VIII
Silnik: 1.8
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2010
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego trzeba posiadać ubezpieczenie motocykla?
    Ubezpieczenie motocykla jest obowiązkowe podobnie jak w przypadku samochodu. Warto sprawdzić, ile kosztuje ubezpieczenie motocykla na rynku, bo oferty TU różnią się od siebie. W wyborze najkorzystniejszej polisy pomaga ...
    Jazda latem na zimówkach to zły pomysł
    Możesz nie być tego świadomy, ale pewnie w Twoim kręgu znajomych czy sąsiadów znajdzie się ktoś, kto jeździ na oponach zimowych. A może robisz to właśnie Ty? Czy warto tak ryzykować? Nie każda opona potrafi zapewnić ...