Bmw e46 compact podłokietnik

08 Gru 2015, 20:54

Witam od kilku dni jest posiadaczem bmw e46 w compakcie 2003 rocznik, niestety model który kupiłem nie posiada podłokietnika co mi strasznie przeszkadza bo w poprzednim aucie go miałem. Moje pytanie jest takie czy do compakta pasują podłokietniki od innych wersji czy miały inny typ?
robson29
Nowicjusz

Auto: nie mam

18 Gru 2015, 20:20

robson29 napisał(a):Moje pytanie jest takie czy do compakta pasują podłokietniki od innych wersji czy miały inny typ?

Będą na pewno pasowały, pytanie tylko czy nie trzeba wymienić całego tunelu. Masz w swoim miejsce na montaż podłokietnika? Z tego co widziałem jest on jakoś zintegrowany z tym środkowym tunelem.
Kacper
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3348
Miejscowość: Warszawa - okolice
Prawo jazdy: 14 09 1997
Auto: Volvo S40
Silnik: 2.0 140KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1999
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Wiosenne pylenie to zmora nie tylko dla alergików
    Pyłki są zmorą nie tylko alergików, ale także kierowców bez względu na to, czy są na nie uczuleni czy nie. Dlaczego? Pyłki osadzające się na szybach samochodu potrafią ograniczać pole widzenia, a jazda w takich ...
    Pogoń za najlepszymi czasami w symulatorze - Formuła E
    Dwaj kierowcy Audi: Daniel Abt i Lucas di Grassi, już 13 stycznia wystartują w trzeciej rundzie bieżącego sezonu Formuły E, która odbędzie się w Marakeszu, w Maroku. Jednak zanim zawodnicy staną na linii startu kolejnego ...