Witam od kilku dni jest posiadaczem bmw e46 w compakcie 2003 rocznik, niestety model który kupiłem nie posiada podłokietnika co mi strasznie przeszkadza bo w poprzednim aucie go miałem. Moje pytanie jest takie czy do compakta pasują podłokietniki od innych wersji czy miały inny typ?
robson29 napisał(a):Moje pytanie jest takie czy do compakta pasują podłokietniki od innych wersji czy miały inny typ?
Będą na pewno pasowały, pytanie tylko czy nie trzeba wymienić całego tunelu. Masz w swoim miejsce na montaż podłokietnika? Z tego co widziałem jest on jakoś zintegrowany z tym środkowym tunelem.
W trudnych warunkach liczą się ułamki sekund Zima trzyma, a drogowcy nie zawsze nadążają z odśnieżaniem. Samochody z napędem na dwie osie są wtedy bardzo przydatne, choć napęd na cztery koła wynaleziono z myślą o pojazdach wojskowych, by umożliwić im poruszanie się ...
Toyota Hilux w służbie GOPR Toyota Hilux pojawia się wszędzie tam, gdzie wymaga się wytrzymałości, niezawodności i uniwersalności w najtrudniejszych warunkach. Dlatego kilka lat temu do grona użytkowników Hiluxa dołączyło Górskie Ochotnicze ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.