Moje bmw mocno kopci na biało plus z rury wydechowej zauważyłem skraplajaca się wodę wyskoczył takie błędy usunąłem nie zapalaja się lecz auto mocno daje na biało dodam że samochód stał przez pewien czas i jeździłem ostatnio odcinek 300 km więc powinien się wypalić auto jest wyposażone w LPG załącznik że zd o błędach
Ostatnio edytowany przez Kao, 08 Lut 2019, 19:57, edytowano w sumie 1 raz
Powód:Ten dział nie jest odpowiedni dla tego tematu! Przenoszę
koks123456789 napisał(a): rury wydechowej zauważyłem skraplajaca się wodę
Jak dodasz mocniej gazu na postoju to widać jak wylatują krople wody? Można przyłożyć rękę i zobaczyć.
Czasem trasa 300km może nie pomóc jeżeli gdzieś w układzie wydechowym skropliło się sporo wody. Musiałbyś jechać większość trasy przy sporych obrotach żeby się jej pozbyć.
Teraz wywala błąd przepływomierza zrobione około 1000 km test na uszczelkę zrobiony i nie wykryto uszkodzenia zamówiłem odmę bo piszą że to może być objawem przy jeździe nie dymi najgorzej przy postoju i ruszaniu
Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
Kalkulator zamienników opon - jak dobrać rozmiar opon do samochodu? Dobór odpowiedniego rozmiaru opon do samochodu jest bardzo ważny, ponieważ ma bezpośredni wpływ na bezpieczeństwo podczas jazdy. Istnieją trzy ważne parametry, które należy wziąć pod uwagę przy wyborze odpowiednich ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.