Moje bmw mocno kopci na biało plus z rury wydechowej zauważyłem skraplajaca się wodę wyskoczył takie błędy usunąłem nie zapalaja się lecz auto mocno daje na biało dodam że samochód stał przez pewien czas i jeździłem ostatnio odcinek 300 km więc powinien się wypalić auto jest wyposażone w LPG załącznik że zd o błędach
Ostatnio edytowany przez Kao, 08 Lut 2019, 19:57, edytowano w sumie 1 raz
Powód:Ten dział nie jest odpowiedni dla tego tematu! Przenoszę
koks123456789 napisał(a): rury wydechowej zauważyłem skraplajaca się wodę
Jak dodasz mocniej gazu na postoju to widać jak wylatują krople wody? Można przyłożyć rękę i zobaczyć.
Czasem trasa 300km może nie pomóc jeżeli gdzieś w układzie wydechowym skropliło się sporo wody. Musiałbyś jechać większość trasy przy sporych obrotach żeby się jej pozbyć.
Teraz wywala błąd przepływomierza zrobione około 1000 km test na uszczelkę zrobiony i nie wykryto uszkodzenia zamówiłem odmę bo piszą że to może być objawem przy jeździe nie dymi najgorzej przy postoju i ruszaniu
Lexus IS 430 Wyjątkowym samochodem Lexusa był również IS 430, opracowany na targi SEMA w 2003 roku. Choć auto na pierwszy rzut oka przypominało po prostu nieco stuningowanego sedana IS, zmiany były znacznie istotniejsze. Pod maską ...
[E] Audi A6 C5 2,8 / BMW e39 528i / Lexus GS 300 mk2 / Merc E280 w210 Podstawowe kryteria zestawienia: - limuzyna segmentu E - wolnossący silnik benzynowy o mocy ok. 200KM - automatyczna skrzynia biegów - modele z ok. 2000r. Wytypowane modele do zestawienia: - Audi A6 C5 2,8 V6 - 193KM ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.