Bmw e46

19 Gru 2013, 14:36

witam, proszę was o jakieś spostrzeżenia sugestie na temat auta poniżej. dostrzegam, że przedni zderzak jest z prawej strony porysowany albo odpryski ma. Czy kierunkowskazy są oryginalne? i ogólnie kolor auta?

[link do Tablica wygasł]
archi4lo
Początkujący

Miejscowość: PL
Auto: VW Passat B5 FL
Silnik: 1,8T
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2001

19 Gru 2013, 17:52

Moim zdaniem całe auto było malowane w kolor kameleon tzn połączenie błękitu ze srebrnym,w dodatku widać że przód był bity. Moim zdaniem odpuść.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

19 Gru 2013, 18:15

Kierunkowskazy nie są oryginalne. Nie montowali 2 wersji. Były pomarańcze albo białe.

Za taką kwotę raczej nie kupisz E46 w dobrym stanie. Do tego z takim silnikiem. Przygotuj sobie trochę więcej.
qasu123
Początkujący

Prawo jazdy: 01 01 2001

19 Gru 2013, 18:37

Cena za niska jak za ten rocznik.
Koniu
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 4
Miejscowość: obecnie Fulda
Auto: Mondeo // Astra

19 Gru 2013, 19:07

Warto się przejechać i zobaczyć z kimś kto ma jakieś pojęcie o samochodach. Nie mniej jednak przy zakupie za niską cenę lepiej być podejrzliwym i czujnym.
kirin88
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 10
Prawo jazdy: 0- 0-2006
Auto: BMW & ROVER
Silnik: V8 :D
Typ: Sedan/Limuzyna
Rok produkcji: 1995

19 Gru 2013, 23:48

Ta aukcja mi się zdecydowanie nie podoba. Szukając E46 320i w tej kwocie albo musisz mieć kogoś kto zna je na pamięć albo zrezygnować i dozbierać kasy żeby kupić pewniejszy egzemplarz. Ale jeśli nie masz daleko, a masz kogoś takiego jak wyżej pisałem to możesz się przejechać... Ale na zakup bym się nie napalał.

Pozdrawiam :).
Vermin
Stały forumowicz

Zdjęcia: 4
Prawo jazdy: 06 01 1992
Auto: Ściera
Silnik: 2.0 DOHC EFI
Typ: Sedan/Limuzyna
Rok produkcji: 1993
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ciągniki balastowe z siłą uciągu lokomotywy!
    Najważniejszym parametrem ciągnika balastowego jest siła uciągu. Jest ona uzależniona nie tylko od mocy silnika, ale także od tego, jak skutecznie jest przekazywana na osie ciągnika – te zaś muszą mieć zapewniony stały ...

20 Gru 2013, 00:26

Lpg montowali przedszkolakowie w ośrodku dla dzieci z zespołem downa. W dodatku facet chodził wlasnie do ów przedszkola sadząc po jego polszczyźnie. Jak masz blisko to podjedź, ale wróżę wycieczkę krajoznawcza.
Potrzebujesz czegokolwiek z E36 328i coupe mpakiet - dużo "rarytasów" - pisz na pw,
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rumia
Auto: BMW

20 Gru 2013, 00:35

archi4lo napisał(a):witam, proszę was o jakieś spostrzeżenia sugestie na temat auta poniżej. dostrzegam, że przedni zderzak jest z prawej strony porysowany albo odpryski ma. Czy kierunkowskazy są oryginalne? i ogólnie kolor auta?

A jakie to ma znaczenie cenowo celujesz w śmiecia czyli po polsku... :ok:
Jak idziesz z kubłem do zsypu to zastanawiasz się czy kontener ma klapkę różową czy niebieską...???
Za te pieniążki ciesz się że autko ma cztery koła.
szybki
Moderator - Tuning

Prawo jazdy: 19 07 1994
Auto: Toyota
Typ: Sport/Coupe

20 Gru 2013, 09:53

szybki napisał(a):A jakie to ma znaczenie cenowo celujesz w śmiecia czyli po polsku...
Jak idziesz z kubłem do zsypu to zastanawiasz się czy kontener ma klapkę różową czy niebieską...???
Za te pieniążki ciesz się że autko ma cztery koła.

Tak i kierownica też mnie cieszy, zawsze jest za co złapać.

Mam kolegę mechanika, który jeździł takim autem tylko w dieslu jakiś czas. Nie mam daleko jakieś 70 parę km więc nie zaszkodzi obejrzeć i ew być bogatszym o jakieś spostrzeżenia.
archi4lo
Początkujący

20 Gru 2013, 13:24

ale ok może odpuśćmy e46. Biorę pod uwagę e36 z końca produkcji z dobrym wyposażeniem i zadbane. co powiecie na te propozycje? tansze auto wiec cos kast zostaje na start

[link do Tablica wygasł]

[link do Tablica wygasł]
archi4lo
Początkujący

20 Gru 2013, 19:25

Pierwsza całkiem spoko,natomiast druga ma chyba drzwi kierowcy w innym odcieniu ale mimo to też całkiem ładna.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Typ: Hatchback
Rok produkcji: 2012