BMW e46

17 Mar 2015, 11:17

Interesuje mnie BMW e46, mam cztery ogloszenia ktore mnie zainteresowaly.
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

Najbardziej odpowiada mi ostatnia sztuka lub trzecia, jestescie w stanie cos pomoc ??
prs
Nowicjusz

Prawo jazdy: 01 07 2014
Auto: Nie mam

18 Mar 2015, 12:24

Ad. 1 srebrny jest ciężkim kolorem do oceny ze zdjęć - wydaje mi się że pokrywa bagażnika była ruszana, Załatw VIN sprawdzimy czy naprawdę auto ma zapłaconą akcyzę oraz sprawdzimy wyposażenie.
Ad. 2 Prawdopodobnie robiony błotnik lewy przód oraz drzwi prawe tył (nawet zdjęcia robione tak żeby dokładnie nie było widać) podobnie VIN i sprawdzamy
Ad. 3 Brak uwag do stanu blacharskiego - VIN do załatwienia. Brak naklejki na szybie, auto prawdopodobnie z Niemiec na ,,wyklejankach,, nieoryginalne tablice z allegro na który ,,bezprawnie,, ,,można,, poruszać się po naszych drogach - ubezpieczenie na numer VIN. Możliwe że umowa na Niemca.
Ad. 4 To auto mamy Ci sprawdzić :) więc będziesz wiedział o nim dużo. Uwagi można mieć do błotnika prawego z przodu ale to już wiesz.
Przeglądy aut przed zakupem, cała Polska - Oficjalny partner forumsamochodowe.pl
motozakup
Autoexpert
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 51
Miejscowość: Cała Polska

19 Mar 2015, 19:23

Auto okazało się jednak nieco inne niż jest to opisane w ogłoszeniu - niedługo przedstawimy Wam wyniki inspekcji.
Przeglądy aut przed zakupem, cała Polska - Oficjalny partner forumsamochodowe.pl
motozakup
Autoexpert
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 51
Miejscowość: Cała Polska
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Śmiertelne selfie - czy warto tak się narażać?
    Brak uwagi i rozkojarzenie podczas prowadzenia samochodu spowalniają czas reakcji i powodują niebezpieczne sytuacje na drodze. Korzystając z telefonu podczas jazdy znacząco zwiększamy ryzyko wypadku. Jeszcze do niedawna to ...