Witam Co wolelibyście wybrać ? Audi s5 4.2 fsi V8 -354km Bmw e63 4.8 v8 367 km
Wyposażenie jednego i drugiego jest świetne . Różnica jest na pewno napęd audi quatro bmw tył napęd. Chciałbym abyście sie wypowiedzieli wedle waszego uznania co wybrać i najlepiej uzasadnili swój wybór .
Według mnie przy takiej mocy warto mieć napęd do odpychania na cztery koła. Akurat ten model BMW jakoś mi nie leży stylistycznie więc odpowiedź moja jest prosta bo na pewno bym go nie wybrał i tu zostało by Audi S5 z napędem quattro
Mercedes Klasy V Solidny przód i wyjątkowe kształty. Skonstruowana z pasją, z myślą o radościach i wyzwaniach codzienności, nowa Klasa V oferuje zmienny układ wnętrza, a jednocześnie zapewnia imponujące wrażenia podczas jazdy. Przyciąga ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.