BMW E87 do oceny

18 Sie 2014, 07:42

Poszukiwania trwają nadal:)

Co sądzicie o aucie z tego linku:

[link do oferty na Olx wygasł]

Warto się tym interesować dalej? Przynajmnie jest napisane co się z nim wcześniej działo. Jest to jakaś odmiana ;)
juniorpl81
Nowicjusz

Auto: Nie mam

18 Sie 2014, 15:12

Oferta wydaje się rozsądna i opis w miarę wiarygodny. jeśli ktoś dbał o auto ,to spokojnie da się namówić na wizytę diagnostyczną w ASO. Kupując auto za ok 37 tys., warto wyasygnować te 2-3 stówki na wizytę diagnostyczną. :) Oczywiście warto wiedzieć,że silnik ten 2,0 Diesel nie ma rewelacyjnych opinii wśród użytkowników ze względu na awaryjność większą od innych jednostek koncernu.
artur73
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 40
Miejscowość: POZNAŃ
Prawo jazdy: 02 10 1991
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: Renault
Silnik: 1,6 110KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna

19 Sie 2014, 07:41

Rozumiem, dzięki. Zobaczę czy mi się uda w ogóle obejrzeć to auto zanim zostanie sprzedane :)
juniorpl81
Nowicjusz

19 Sie 2014, 10:02

Pewnie ci się uda, nie ma takiego popytu na tą wersję akurat ;)
p0ldekrakieta
Początkujący

Przebieg/rok: 21tys. km
Auto: Audi A4/Mazda RX8
Silnik: 1.6/1.3
Paliwo: Benzyna
Typ: Sedan/Limuzyna

19 Sie 2014, 10:46

Z drugiej strony wyszło, że auto zostało kupione 2 lata temu za jakieś 51 tys pln, przejechane zostało dieslem 20tys w dwa lata a teraz po wymianie drogich części i remontach sprzedawane jest dużo taniej. Trochę to zastanawiające.
juniorpl81
Nowicjusz

19 Sie 2014, 13:51

No właśnie wizyta w serwisie pokaże rozmiar tej sarny... Czy aby nie był to słoń... :D a auto ściąga może... Z drugiej strony nie wierzę,że ktoś hodował auto ściągające przez 2 lata i jeszcze kładł w nie drogie części..! :yes: Tak więc może jest to jakaś okazja? Ktoś ma full kasy i zmienia ...zabawkę.
artur73
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 40
Miejscowość: POZNAŃ
Prawo jazdy: 02 10 1991
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: Renault
Silnik: 1,6 110KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

SKODA Yeti Adventure - wersja limitowana
    SKODA wprowadziła na rynek limitowaną wersję modelu Yeti – Adventure. Samochód bazuje na wariancie Ambition i dostępny jest ze wszystkimi silnikami. Model Yeti Adventure to kontynuacja oferty wersji specjalnych, ...
    Daltonista na drodze - czerwony, żółty i zielony
    Prawidłowa interpretacja kolorów w pewnych okolicznościach drogowych bywa kluczowa dla zachowania bezpieczeństwa. Zdarza się to głównie, gdy zasady na drodze wyznacza sygnalizacja świetlna. Jak radzi sobie w ...