BMW E90 - 325i dobra rada przed zakupem?

25 Gru 2007, 22:18

Witam!
Jestem tu nowy i chciabym sie zapytac o porade. Sklaniam sie do kupna BMW E90 325i 3.0L w benzynie. Ile te auto spala,i czy sa z nim jakies problemy?? Jak radzicie kupywac czy nie kupywac czy nie kupywac, moze sa jakies lepsze auta z podobnej klasy?? Prosze o wasza odpowiedz.
Pozdrawiam.
pietrek156
Nowicjusz

26 Gru 2007, 18:56

pietrek156 napisał(a):Witam!
Jestem tu nowy i chciabym sie zapytac o porade. Sklaniam sie do kupna BMW E90 325i 3.0L w benzynie. Ile te auto spala,i czy sa z nim jakies problemy?? Jak radzicie kupywac czy nie kupywac czy nie kupywac, moze sa jakies lepsze auta z podobnej klasy?? Prosze o wasza odpowiedz.
Pozdrawiam.

To co nikt mi nie pomoże, nikt nie podzieli się ze mną swoją opinią na temat tego autka :cry:
pietrek156
Nowicjusz

15 Paź 2008, 21:19

Miałem okazję pojeździć E90 320D. Jak dla mnie bardzo fajny samochód. Mocy całkiem sporo, niskie spalanie. Co do komfortu - jeździłem tylko z przodu po lewej ;) i nie mam żadnych zastrzeżeń. Od właściciela słyszałem tylko o dwóch usterkach: były problemy z prawym xenonem (przerywał) i jakiś problem z oprogramowaniem - poprostu samochód umarł... ale podobno to się czasami zdarza. Jeżeli o mnie chodzi to wziąłbym pod uwagę jeszcze wersję 330D. Tym już nie miałem okazji podróżować, ale parametry sugerują, że to świetny silnik.
scaut
Nowicjusz

Miejscowość: Trzebinia