REKLAMA
toyman40 napisał(a):bez przesady, sprzęgło kpl to część eksploatacyjna
Taaa alew tym modelu wyjątkowo szybko pada. do tego ma rozrząd z tyłu silnika, także warto to zrobić za jednym zamachem
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
toyman40 napisał(a):bez przesady, sprzęgło kpl to część eksploatacyjna
toyman40 napisał(a):Ten kto kupuje taki samochód musi to brać na klatę
Kao napisał(a):Swap w terenówkach to 3.0D i wytłumaczenie jedno, MOC,EKONOMIA,BEZAWARYJNOSC
Kao napisał(a):jakoś majątku nie zbiłem na naprawach bmw
Kao napisał(a):fakt że wyeksploatowane egzemplarze sprawia więcej problemów ze względu na zastosowana technologię i i ilości nowinek
Kao napisał(a):Polecacie tu gorsze śmietniki nie mając z nimi styczności bez znajomości rozwiązań technologicznych i cen części, dobrze że chociaż na C5 oczy wam potwierałem.
galakty napisał(a):Mam dwóch znajomych fanatyków BMW i obydwaj twierdzą że od E90 to kible (chyba że benzyna przedlift to jeszcze jako tako). Tutaj oczywiście zawsze Kao broni BMW, ale może za granicą te auta są inne niż w Polsc
Kao napisał(a):Szybki jak chcesz to podrzucę Ci filmik z rx450h mojego lekarza co się stało z siłownikiem lewej strony po przebiegu 130k
Kao napisał(a):mam scenica 3 bo części brak, zderzak udało się jakiegoś połamańca niekompletnego w Polsce dorwać za jedynie 2300, maska jedyne 1700 zł używana, lampa na tą chwilę nigdzie nie ma ale ceny ok 1400zl lub 650 euro nowa.
Kao napisał(a):F10 pokonało 190 tyś w jednych rękach i jedyne naprawy to poduszki pod silnikiem koło pasowe i rozrząd, kompresor klimy koniec kropka.
Kao napisał(a):robiłem tył w toy rav4 =części brak
toyman40 napisał(a):kilka aut miałem gdzie trzebabyło dołzoyć i 7000-8000zł
szybki napisał(a):Gorzej jak trzeba tą kwotę podwoić na auto warte 25-30k.
Kao napisał(a):Czemu jedyny Swap w terenówkach to 3.0D i wytłumaczenie jedno, MOC,EKONOMIA,BEZAWARYJNOSC ja tego nie wymyśliłem.
Marzenie dzieciństwa żeby mieć E46 jak każdy gimnazjalista?
franccc napisał(a):Ja tam w sumie całkiem niedawno, kiedy kombiaka szukałem, zacząłem się nad turingiem 330 w mpaku zastanawiać