BMW E92 - link

01 Lut 2018, 15:04

Witam.
Rozglądam się za BMW E92 w benzynie +200km (ale nie 335i) w manualu z napędem na tył oraz iDrive. Jest bardzo mało samochodów w Pl spełniających te wymagania. Sprowadzenie ze względu na akcyzę również odpada. Oczywiście nie szukam ulepa ;) Od jakiegoś czasu jedyny egzemplarz warty uwagi to ten : [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] Wiem wiem kolor ohydny i brzydkie felgi. Auto można ewentualnie obkleić folią i zmienić felgi więc jest to do przejścia. Co sądzicie o tym samochodzie? Jest już jakiś czas na otomoto, cena powoli jest coraz niższa i zastanawiam się czy jest z nim coś nie tak czy po prostu kolor skutecznie odstrasza? Po rozkodowaniu Vinu i spr historii na stronach rządowych wydaje się ok, choć mogłem coś przeoczyć. Czy ktoś oglądał ten samochód na żywo?
mzr
Nowicjusz

Auto: BMW E46 320ci
Silnik: m54b22 170km
Paliwo: Benzyna
Typ: Sport/Coupe
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2003

01 Lut 2018, 18:04

Jeżeli gość twierdzi, że jest serwisowany w aso to bierzesz VIN w łapę i zasuwasz
Zauważę również, że opcja "bezwypadkowy" nie została zanaczona
Invi
Forumowicz VIP

Przebieg/rok: >50tys. km

02 Lut 2018, 15:13

Właściciel twierdzi ,że kupił z uszkodzonym prawym bokiem i naprawił na oryginalnych częściach BMW. Mówi ,że sprawdzał w serwisie historię i przebieg jest potwierdzony oraz auto miało odświeżony lakier i na całym aucie jest 200 zamiast 150 mikronów. Jak myślicie? Auto warte uwagi? Ile powinno kosztować takie auto? Jest sens obklejać folią? Jak to w praktyce wygląda?

Ew. [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] Sedan lub też może być ale tylko poliftowe. Ten z linka warty uwagi?
mzr
Nowicjusz

Auto: BMW E46 320ci
Silnik: m54b22 170km
Paliwo: Benzyna
Typ: Sport/Coupe
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2003

03 Lut 2018, 10:23

podpowie ktoś coś jeszcze?
mzr
Nowicjusz