BMW G20 330i preLCI 2021 - sprowadzanie z USA

16 Wrz 2024, 19:53

Witam wszystkich,

W moich planach jest zmiana auta na coś nowego i w miarę mocnego. Wybór początkowo padł na Alfę Romeo Giulię, ale ostatecznie przekonałem się do BMW G20 330i preLCI z 2021 r. Otrzymałem ofertę sprowadzenia takiego egzemplarza z USA po niewielkiej stłuczce. Jak to jest z jakością wykonania i częściami do tego modelu z USA? Nie lepiej pójść w BMW Premium Select i wybrać leasing polskiej salonówki, licząc się z 30% większymi kosztami?

Z góry dzięki za wasze opinie i pozdrawiam :D
Blacked123
Obserwowany

16 Wrz 2024, 21:07

Szczerze mówiąc to najlepiej trzymać się z dala od bmw jeśli nie chce się mieć problemów. Auto tej marki wyłącznie nowe, prosto z salonu, z gwarancją.
franccc
Stały forumowicz

Przebieg/rok: >50tys. km

17 Wrz 2024, 06:47

Co byś polecał w takim razie w tym segmencie?
Blacked123
Obserwowany

17 Wrz 2024, 07:53

Blacked123 napisał(a):Otrzymałem ofertę sprowadzenia takiego egzemplarza z USA po niewielkiej stłuczce. Jak to jest z jakością wykonania i częściami do tego modelu z USA?

Nie ma problemu z częściami, nie ma problemu z jakością.
Jak dostałeś ofertę sprowadzenia skoro się tu zastanawiasz i rozważasz zakup w salonie.
Aukcja ma podaną datę zazwyczaj kilka dni do przodu i nic nie wiadomo wcześniej a potem masz kilka godzin na decyzję a nie obmyślanie planów.

Co do zasadności to wszystko zależy od ceny.

A auto hmmm jak potraktujesz je jako zabawkę do sporadycznego przejechania się to tak jak do pracy/sporej ilości km.to nie (chyba że masz dużo kasy i cierpliwości).
szybki
Moderator - Tuning

Prawo jazdy: 19 07 1994
Auto: Toyota
Paliwo: Benzyna
Typ: Sport/Coupe
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Maserati GranTurismo - opinia i wrażenia z jazdy
    Miałem okazję trochę pojeździć i jako że nie ma opini na temat tego auta więc się podziele wrażeniami. Maserati GranTurismo Silnik 4.2 V8 405 KM Skrzynia aut. 6 Biegowy Rok prod. 2010 Całokształt Uważam że to bardzo fajne ...