BMW M3 E46 Cena?

20 Paź 2009, 17:40

Hej wam!

Nowy tu jestem. =) Prezentacja krotka; mam na imie Arek=)

Zamierzam kupic BMW M3. Prawde mowiac nie znam sie bardzo dobrze na samochodach (praktycznie wcale), nie mam tez zadnych kontaktow w tym kierunku.

Znalazlem cos takiego na resoraki.net,

-http://resoraki.net/index.php?l=6&c=1&p=329

Kolor jest wlasnie ten ktorego juz dosyc dlugo szukam.

Chodzi mi o cene, jak taki samochod cenic?
Malo ma przejechane to fakt, ale cena jest "odpowiednia"?

Moze ktos z Was bedzie cos wiedzial w tej kwestii.

(sorry za brak polskich literek)

Pozdrowienia

Arek
Ostatnio edytowany przez Arko 09 Lis 2009, 22:31, edytowano w sumie 2 razy
Arko
Nowicjusz

Miejscowość: Kalisz

20 Paź 2009, 17:56

Cena jak najbardziej odpowiednia. Ceny M3 E46 wzrastają z upływem lat. Niektóre modele są prawie tyle warte co E92. Nie jestem pewien co jest tego przyczyną, ale ten samochód jest tego wart.

Co do tego konketnego egz. to kolor jest przepiękny!.
Pierwszy raz widzę M3 w takim kolorze.

Jeśli chodzi o nadwozie to coupe?? Czy cabrio też bieżesz pod uwagę??
Endrju
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 449
Miejscowość: Poznań

20 Paź 2009, 18:21

Endrju napisał(a):Cena jak najbardziej odpowiednia. Ceny M3 E46 wzrastają z upływem lat. Niektóre modele są prawie tyle warte co E92. Nie jestem pewien co jest tego przyczyną, ale ten samochód jest tego wart.

Co do tego konketnego egz. to kolor jest przepiękny!.
Pierwszy raz widzę M3 w takim kolorze.

Jeśli chodzi o nadwozie to coupe?? Czy cabrio też bieżesz pod uwagę??

Hej!

Dzieki za odpowiedz!

Prawde mowiac cabrio tez wchodzi w gre. Problem jest ten ze cabrio podobno sa troche "glosniejsze" w kabinie. Ale to logiczne, hard-top nigdy dokladnie nie uszczelni. Ale wchodzi. Z drugiej strony sa plusy, wiadomo. Lato, itd:D

Jesli sie znajdzie odpowiedni obiekt, to tez wezme pod uwage, "mimo ze" cabrio.

Tak, ten kolor jest naprawde piekny. Taki wyrazny, czysty, pozytywny.
Ile wiecej trzeba dac z cabrio, tak mniej wiecej?
Arko
Nowicjusz

20 Paź 2009, 18:46

Około 10tysięcy. Zależy od wyposarzenia itp.
Wogóle jeśli można spytać to jaką przeznaczyłeś sume na zakup M3-ki??
Ten egzemplaż co Ty dałeś wg mnie jest świetny.
Lakier, felgi i ta alcantara w środku. Jedno z ładniejszych M3 jakie w życiu widziałem.

Co do głośności w kabinie to nie jest to, aż tak duża różnica. Nie znam się na tym za bardzo ale myślę, że może być większa o 4-8 dB.
Endrju
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

20 Paź 2009, 18:49

Kolor może i ładny wyposażenie też całkiem całkiem ale chłopie to już niedługo bedzię samochód 8 letni a więc jego cena jest za duza jak dla mnie znajdziesz podobne auta do tego a nawet z 2003-2004 roku w cenie niższej nawet o 10-20 tys zł.radze sie zastanowic.pozdrawiam
petero
Początkujący

20 Paź 2009, 21:37

Trochę nie rozumiem tej dyskusji. Panowie skupili się na odcieniu błękitu auta, a tu trzeba dodać, że to M3 i ważniejsza jest frajda z jazdy, a nie kolor. Bez urazy, ale kogo obchodzi jaki M3 ma kolor? Dla mnie może mieć i różowy.
Dishman
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Stacja "Circle K" w Polsce zastąpi nazwę "Statoil"
    Stacje Statoil w Polsce zmienią w najbliższych miesiącach nazwę na Circle K. Zmiana marki rozpocznie się na polskim rynku 11 maja br. i obejmie całą sieć Statoil, która liczy 350 stacji paliw. Obiekt pilotażowy w Opolu ...
    Komfortowe fotele nowej Skody Octavia
    Ergonomiczne fotele nowej ŠKODY OCTAVIA zostały wyróżnione znakiem AGR "Testowane i zalecane" przez niemiecką kampanię Zdrowe Plecy (AGR - Aktion Gesunder Rücken). Fotele zyskały rekomendacje niezależnych ...

20 Paź 2009, 23:14

Dzieki ze sie przejeliscie moja sprawa!=)

Wlasnie ogladam ogloszenia i widze ze faktycznie sa tansze. Z drugiej strony tez wiadomo jest ze te samochody sa w roznym stanie technicznym itd.

Dishman moj Panie. Nie moge sie z Toba zgodzic, kolor jest wazny=) Szczegolnie gdy troche pieniedzy, co by nie bylo, wklada sie w zakup.

Teraz tak mysle. Moze jest teraz dobry czas aby kupic kabrioleta? Zima powinny byc tansze, nie prawda?

Pozdrowienia
Arko
Nowicjusz

21 Paź 2009, 15:21

Dishman napisał(a):ale kogo obchodzi jaki M3 ma kolor?

gdyby wszystkie samochody były czarne i srebrne to było by nudno. Kolor jest bardzo ważny przy wyborze takiego auta.

Cabrio to cabrio :razz: Latem nic Ci nie zastąpi jazdy po mieście z otwartym dachem. I do tego ryk M3-ki :twisted:

Złoty jest też dobrym kolorem do M3 :D albo biały, czerwony :D
Endrju
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

21 Paź 2009, 15:46

Endrju napisał(a):
Dishman napisał(a):ale kogo obchodzi jaki M3 ma kolor?

gdyby wszystkie samochody były czarne i srebrne to było by nudno. Kolor jest bardzo ważny przy wyborze takiego auta.

Cabrio to cabrio :razz: Latem nic Ci nie zastąpi jazdy po mieście z otwartym dachem. I do tego ryk M3-ki :twisted:

Złoty jest też dobrym kolorem do M3 :D albo biały, czerwony :D

Musze sie z Toba zgodzic. Jak mowisz zloty to chodzi Ci o ten taki (sorry za slownik) "sraczkowaty", nie?

Taki:

http://img.alibaba.com/photo/11114590/B ... er_New.jpg

Ale ten kolor jakos strasznie mnie pociaga;

-http://resoraki.net/index.php?l=6&c=1&p=329

:D
Ostatnio edytowany przez Arko, 09 Lis 2009, 22:31, edytowano w sumie 1 raz
Arko
Nowicjusz

21 Paź 2009, 15:56

Dokładnie o ten kolor mi chodzi :D TO z tego co pamiętam "topowy" kolor do M3-ki E46.

Czewony też jest piękny:
http://www.digart.pl/zoom/3625432/M3_e46.html

[ Dodano: Czw Paź 22, 2009 16:42 ]
Toyota Supra? :D
Może poprzednie RS4.

M3 jest nejlepszy wg mnie w tej klasie aut do tej ceny. Najbardziej ludzki (w porówaniu do Supry) i oczywiście piękny :D
Endrju
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

21 Paź 2009, 23:10

Endrju napisał(a):Dokładnie o ten kolor mi chodzi :D TO z tego co pamiętam "topowy" kolor do M3-ki E46.

Czewony też jest piękny:
http://www.digart.pl/zoom/3625432/M3_e46.html

ladny, ladny. :grin:
Trzeba sie zastanowic. Ktos z Was pytal sie ile moge przekazac na samochod. Mysle ze kolo 100 00 zl. Hmmm. Tak patrzac na cene? Dostanie sie cos "lepszego" za takie pieniadze? Lepszego co do kombinacji renomy samochodu, sily, wygladu.

Pozdro

=)
Arko
Nowicjusz