Po zakupie bmw 1 świeżo sciągniętego z niemiec, przejrzałem niemiecki dowód rejestracyjny( dopiero w domu, wiem głupota.. ) i okazało się ze w papierach miała wpisane kombi limousine. Na pierwszym przeglądzie w Polsce gościu tak samo przeklepal podrodzaj na kombi. Przedzwonilem na stację diagnostyczna i facet twierdzi że wpisal tak jak jest w dowodzie i żebym szedł rejestrować do wydziału komunikacji i że wszystko będzie ok. Pytanie, czy ja się teraz nie wladuje na jakąś mine z tą rejestracja?? I jak to możliwe że ktoś hatchbacka zarejestrował na kombi? Proszę o odpowiedz
Koncepcyjne modele Lexusa Prezentowane na wystawach motoryzacyjnych koncepty Lexusa, zapowiadają kierunki rozwoju stylistyki i technologii samochodów seryjnych. Wielokrotnie zdarzało się jednak, że trafiający na rynek nowy model był niemal ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.