Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Trublu napisał(a):Hmm..co do silnika 1.8 w tym modelu, to bym powiedział, że potrafi on już dostarczyć dużej przyjemności z jazdy. Gdybyś miał jakiś ciekawy egzmplarz z 1.8 to śmiało bierz.
joker15 napisał(a):Witam.Tez jestem zainteresowany kupnem tego auta ale dlaczego piszecie zeby go nie kupywac z gazem co sie dzieje takiego.Czy czesci do BMW są drogie,chodzi mi o rocznik od 1991 do 94'.Pytam dlatego ze ja nie potrzebuje auta do szybkiej jazdy tylko do przemieszczania sie samochodem.Bo jestem facetem żonatym i mam dziecko,chodzi mi oto czy ten samochod bedzie spełniał wymagania do jazdy rodzinnej(chodzi mi o sedan\limuzyna).Proszę o odpowowiedzi ludzi ktorzy znaja sie na marce tego auta.Pozdrawiam joker15
Ipok napisał(a):joker15 napisał(a):Witam.Tez jestem zainteresowany kupnem tego auta ale dlaczego piszecie zeby go nie kupywac z gazem co sie dzieje takiego.Czy czesci do BMW są drogie,chodzi mi o rocznik od 1991 do 94'.Pytam dlatego ze ja nie potrzebuje auta do szybkiej jazdy tylko do przemieszczania sie samochodem.Bo jestem facetem żonatym i mam dziecko,chodzi mi oto czy ten samochod bedzie spełniał wymagania do jazdy rodzinnej(chodzi mi o sedan\limuzyna).Proszę o odpowowiedzi ludzi ktorzy znaja sie na marce tego auta.Pozdrawiam joker15
Joker smiało kupuj z gazem nawet 2 generacji pod warunkiem ze to sa 8zaworowe silniki 1.6 lub 1.8, 2.0 i wieksze to tylko sekwencja. Niewiem skad sie wzielo to zeby nie kupiowac BMW z gazem, zwlaszcza 4cylindrowe silniki bardzo dobrze wspolgraja z gazem. Sam jezdze E36 316i z LPG 2 generacji juz ponad dwa lata zrobilem 30tys km i zero problemów z gazem a jazda oszczedniejsza i nie czuć zbytnio spadku mocy. Auto nie jest stworzone dla rodziny, z tyłu jest srednio miejsca ale oczywiscie dzieci lub nawet mniejsi dorosli sie bez problemow zmieszcza. Bagażnik jest w sam raz, chyba ze jest butla gazowa wtedy troche za mały...
Baza z danymi technicznymi samochodów marki BMW. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu.
Sprawdź: dane techniczne BMW