Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Puchacz napisał(a):koleś nie każdy kto ma BMW jest "dresem". to jest stereotyp. ktoś ci kiedyś ktoś naopowiadał i teraz myślisz ze BMW jest dla dresiarzy, wcale nie. to jest bardzo dobre autko i każdy nim jeździ.
Tak jak Arek nie polecam silnika 1,6. 1,8 może być ale też jest nie wystarczająco dobry( powiem że dla kobiety w sam raz) a 2l będzie najlepszym wyborem. w żadnym wypadku nie kupuj BMW z gazem.
Puchacz napisał(a):nie posiadam BMW, ale w najbliższym czasie planuje kupić. jesli chodzi o dresów to albo mieszkasz na wsi albo w małym mieście. tam jest dużo ludzi lubiących taki strój.
może zamiast pisać o bzdurach lepiej sie wypowiadać na temat aktualny, czyli o BMW. Zdecydowałeś sie czy nie ??
arek_89 napisał(a):greyt napisał(a):Poprostu do tego jest forum, każdy wypowiada się jak chce...
No niezupełnie. A jeśli Ty byś założył konkretny temat to odpowiadało by Ci pisanie w nim przez innych o różowych słoniach?
greyt napisał(a):
chodzi mi o to ze każdy ma inny pogląd na daną sytuację i chyba mam prawo to wyrażić . Pisałem o bmw czyli na temat jak byś czytał a nie o różowych słoniach
Puchacz napisał(a):koleś nie każdy kto ma BMW jest "dresem". to jest stereotyp. ktoś ci kiedyś ktoś naopowiadał i teraz myślisz ze BMW jest dla dresiarzy, wcale nie. to jest bardzo dobre autko i każdy nim jeździ.
Tak jak Arek nie polecam silnika 1,6. 1,8 może być ale też jest nie wystarczająco dobry( powiem że dla kobiety w sam raz) a 2l będzie najlepszym wyborem. w żadnym wypadku nie kupuj BMW z gazem.
Baza z danymi technicznymi samochodów marki BMW. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu.
Sprawdź: dane techniczne BMW