Poniżej wrzucam zdjęcie z mobile z zaznaczonym "tym czymś" o co mi chodzi. Nie widziałam takiego czegoś nigdy wcześniej a jest mi bardzo potrzebne. Przewożę często autem moją niepełnosprawną siostrę której przydałoby się takie "wsparcie". Czy ktoś z was wie jak to się nazywa albo gdzie tego szukać?? Czy można takie coś dokupić do każdego modelu auta czy pozostaje mi zamówienie takiego czegoś u tapicera??
Byłabym szalenie wdzięczna za wszystkie informacje
U tapicera w przypadku skórzanej tapicerki można zamówić,a jeżeli masz zwykłe pokrowce to poszukaj dodatków do zagłówków w sklepach internetowych,odpowiednich do Twojego modelu oczywiście.
Raport: Fakty i Mity rynku samochodów używanych Rynek samochodów używanych w Polsce od lat cieszy się ogromnym zainteresowaniem. W 2024 roku zanotował znaczące ożywienie, osiągając najwyższy poziom aktywności od 2021 i wzrost o 31% w porównaniu do 2023. Wybór ...
Rasowe terenówki z ramą - czy można jeszcze kupić takie nowe auto? Rynek samochodów z napędem na wszystkie koła przeszedł w ostatnich latach daleko idącą rewolucję. Oferta obejmująca terenówki osadzone na ramie, wyposażone w reduktory i blokady mostów, znacznie się zmniejszyła. ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.