Poniżej wrzucam zdjęcie z mobile z zaznaczonym "tym czymś" o co mi chodzi. Nie widziałam takiego czegoś nigdy wcześniej a jest mi bardzo potrzebne. Przewożę często autem moją niepełnosprawną siostrę której przydałoby się takie "wsparcie". Czy ktoś z was wie jak to się nazywa albo gdzie tego szukać?? Czy można takie coś dokupić do każdego modelu auta czy pozostaje mi zamówienie takiego czegoś u tapicera??
Byłabym szalenie wdzięczna za wszystkie informacje
U tapicera w przypadku skórzanej tapicerki można zamówić,a jeżeli masz zwykłe pokrowce to poszukaj dodatków do zagłówków w sklepach internetowych,odpowiednich do Twojego modelu oczywiście.
Elektryczne i hybrydowe SUV-y – czy to przyszłość motoryzacji? Rynek motoryzacyjny przechodzi obecnie jedną z największych rewolucji w swojej historii. Tradycyjne pojazdy spalinowe powoli ustępują miejsca nowym, bardziej ekologicznym rozwiązaniom. Szczególnie interesującym segmentem ...
Jazda na zderzaku - przejaw agresji i braku wyobraźni W projekcie nowelizacji ustawy Prawo o ruchu drogowym znalazł się zakaz "jazdy na zderzaku" na autostradach i drogach ekspresowych. Trenerzy Szkoły Bezpiecznej Jazdy Renault tłumaczą, jakie niebezpieczeństwa wiążą się z agresywnymi ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.