Ból głowy- co kupić?

03 Lip 2011, 21:10

Witam,

Budżet 22-23k PLN

Opcja ryzykowna: S60 (2.4 140 KM), A6 (1.8 T 150 KM), Saab 9-3 (1.8 T lub 2.2 tid)

Opcja pewniejsza: Corolla (1.6 vvti) lub Toledo II (1.9 Tdi)

Jakie są Wasze opinie? Ryzykować czy kupić coś pewniejszego? Łudzę się, że znajdę rozsądne np. S60 2.4 w benzynie za ok 22k PLN?
longmanORG
Nowicjusz

Auto: Vectra B 1.8 16V 116 KM

03 Lip 2011, 21:40

Opcja optymalna; zajść do Goździkowej po ETOPIRYNĘ - ból głowy minie, wtedy wyraź głośno swoje myśli.
krikus
fs...VIP
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 125
Auto: Opel Vectra C 1.8

03 Lip 2011, 21:47

witam
podepne sie pod temat poniewaz mam identyczny budzet i identyczny problem?z jakim motorem szukasz toledo bo ja sie zastanawiam nad 1.9tdi arl?jeszcze biore pod uwage vectre c i e46....marzy mi sie A4 B6 ale to musialbym jeszcze popracowac ze 2 miechya auto potrzebuje na juz...
adolf206
Początkujący

Miejscowość: wieruszów

04 Lip 2011, 07:56

miałem podobny dylemat... Chciałem kupić dobre auto do 25 tys... 2 miesiące szukałem naoglądałem się chyba z 1000 aut. Szukałem niemieckiego lub japońskiego auta bo "podobno" są najlepsze.... Po obejrzeniu kilkunastu sztuk miałem dość. Co ludzi wyrabiają z tymi autami... Przebiegi po 300 tyś a kręcone na 160.. Żal patrzeć. W końcu w spotkałem kolesia który chciał sprzedać citroena C4 VTR.... Wsiadłem, przejechałem się i..... i się zakochałem.... Środek i wyposażenie marzenie. Silniki 1,6 HDI 110km:) (bajka).. Słyszałem o awariach elektryki. Ale co mi tam przynajmniej mam auto które jest rzadko spotykane na ulicach. A teraz wszyscy nakręcenie na Audi , VW, Seat... I po co? Jak to wszystko jeden wielki szajs... Przereklamowane...
tasior27
Nowicjusz

Miejscowość: Zabrze
Auto: Fiat

04 Lip 2011, 14:31

gentelmans co sądzicie o tych dwóch volvo:

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

Wygladają możlwie ale widziałem na skaucie albo mobile tez tak wyglądające, które miały po 350k...
longmanORG
Nowicjusz

Auto: Vectra B 1.8 16V 116 KM
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Najszybsza taksówka w Pradze - Skoda Fabia R5
    Zespół ŠKODA Motorsport uczcił najbardziej udany sezon w swojej historii w spektakularnym stylu. Tuż przed Świętami Bożego Narodzienia fabryczny kierowca ŠKODY Jan Kopecký, sprezentował przypadkowym ...
    Chika Kako i Lexus zmieniają reguły gry
    Chika Kako należy do najbardziej inspirujących kobiet w branży motoryzacyjnej. Stanowisko głównego inżyniera zajęła jako pierwsza kobieta nie tylko w Lexusie, ale w całej Japonii. To kobieta, która zmieniła ...