Kolejny raz napiszę,bo obraża się tu kult vw czyli bore
![Uśmiechnięty :)]()
.
Auto bardzo solidnie wykonane,nawet jak trzeba rozebrać jakiś element typu osłonę drzwi widać w jakiej technologii zostało zrobione to auto a mam porównanie bo w tym samym czasie rozbierałem to w swojej e46.
Widzę,autorze że zainteresowałeś się tematem e46 wiedz jedno że to są samochody wykonane zupełnie w innych technologiach bmw ma ją bardzo starą nawet widać to w środku,gdy się coś ściągnie/rozbierze.
Podam tylko przykład zobaczcie sobie w e46 (nie wiem jak jest w wersjach poliftowych ja mówie o przedlifcie) zrobione jest mocowanie głośników na drzwiach są one w tym bmw po stronie plastikowej osłony drzwi od środka a nie tak jak w borze i w innych samochodach przeważnie na drzwiach ale od strony blachy.
Suma sumarum,lepiej i wygodniej jest mieć dostęp właśnie tak jak ma to zamocowane bora czyli na drzwiach od strony blachy a nie dopiero odpinać kable itp...
To tylko taki przykład,mój tato jeździ 6 rok taką borą z 2001 roku z silnikiem 1.9tdi i wcale nie zarżnął silnika wlewając pół baku vervy 98:).
Poza tym,że autko miało muła i potem przez 2 tygodnie był problem z odpalaniem dopóki paliwo całkiem się nie wydostało (były bąbelki na wężyku pod maską,oj były
![Śmiech :lol:]()
).
Czyżbym został fanem volkswagena?:D