Boxer 2.2 hdi głosna praca

15 Kwi 2014, 20:09

Witam mam problem z głośną pracą silnika (silnik, komputer, sprzęgło, dwumas skrzynia wymienione)
oto nagranie na zimnym silniku jednak na rozgrzanym jest to samo o ile nie jeszcze gorzej

[Aby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]

jak widać na listwie wtryskowej ten regulator ciśnienia czy jakkolwiek się to nazywa jest wymieniony na nowy oryginalny i to miało pomóc jednak nie pomogło.

Drugi problem jest z dziwnym tryyyyyy przy wysprzęglaniu przy zmianie na wyższy bieg (nie przy redukowaniu) help.... koszty naprawy tego samochodu już mnie dobiły no ale tyle już w niego włożyłem że szkoda mi go teraz sprzedawać... proszę o pomoc
mumia102
Obserwowany

Auto: Peugeot Boxer

15 Kwi 2014, 20:31

Żeby nie wchodzić w koszty dolej trochę mixolu do ropy i sprawdż czy się po tym wyciszy.
andrzej_124
Stały forumowicz

15 Kwi 2014, 20:38

trochę tzn ile? :p
mumia102
Obserwowany

Auto: Peugeot Boxer
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować?
    Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
    R5 Turbo 3E - auto stworzone do driftu
    R5 Turbo 3E łączy w sobie ultratechniczny design i wybujałe formy z licznymi odniesieniami do sportu samochodowego oraz do świata gier wideo. Takie połączenie przenosi showcar w sferę nowoczesności i technologii na pograniczu ...