Witam. Chciałem sprawdzić po VIN sprowadzoną Lagunę z 2014 roku, jednak nie zakupiłem raportu, ponieważ wyświetliło mi że są tylko informacje o samochodzie, ale brak historii auta. Jaka może być tego przyczyna?
Przecież wpisując vin żaden serwis nie ujawni Ci czy na aucie jest jakaś historia. Dodam tylko że te raporty obejmują przebiegi kiedy auto trafi na licytacje, ma szkodę w ubezpieczalni. W raportach nie ma przebiegów np. z serwisów danej marki czy z TUV w DE. Jest dużo wykresów prawdopodobieństw oryginalnego przebiegu żeby zmylić nabywcę.
Przeglądy aut przed zakupem, cała Polska - Oficjalny partner forumsamochodowe.pl
Rozumiem. Po prostu dziwiło mnie, że przy tamtym aucie nie było historii, a gdy wpisuję VIN swojego samochodu to jest historia na 15 wpisów, ale pewnie są to wpisy już po sprowadzeniu do PL.
Jeżeli auto było serwisowane zadzwoń do serwisu Renault w Polsce i porozmawiaj o przebiegu. W Renault podadzą Ci telefonicznie jaki mają odnotowany ostatni przebieg.
Przeglądy aut przed zakupem, cała Polska - Oficjalny partner forumsamochodowe.pl
Fiat Tipo 5D i Station Wagon - dwie nowe wersje Fiat Tipo jest nowoczesnym samochodem kompaktowym. Wyrazisty charakter, prostota, funkcjonalność w połączeniu z bezkonkurencyjną ofertą cenową, to cechy, dzięki którym model został uhonorowany tytułem "Autobest" w ...
Skoda Kodiaq 4x4 dojechała na metę Rajdu Dakar W stawce samochodów, które wyruszyły na trasę tegorocznej, 40. edycji kultowego Rajdu Dakar pojawiła się ŠKODA KODIAQ. SUV pokonał liczącą prawie 10 000 km trasę wiodącą po pustyniach i bezdrożach Ameryki ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.