Witam wszystkich! Nie wiem czy pisze w dobrym dziale, ale chcialabym wiedziec jedna rzecz, na ktora nie znalazlam odpowiedzi. Chce kupic auto, Pan wyslal zdjecie dowodu i chcialam zobaczyc je w Cepiku, jednak po wpisaniu danych wyswietla mi sie taki komunikat: Niestety, w Centralnej Ewidencji Pojazdów nie ma pojazdu o podanych danych. Sprawdź czy dane są wpisane poprawnie. Możesz sprawdzić, czy informacje o pojeździe są dostępne w zagranicznym rejestrze, logując się do Profilu zaufanego (eGo). Kliknij tutaj aby przesłać dane do systemu zewnętrznego w celu wyszukania pojazdu w dostępnych zbiorach danych.
Z czego to moze wynikac? Czy z autem moze byc cos nie tak?
Kaczkaaa napisał(a):Pan wyslal zdjecie dowodu i chcialam zobaczyc je w Cepiku, jednak po wpisaniu danych wyswietla mi sie taki komunikat: Niestety, w Centralnej Ewidencji Pojazdów nie ma pojazdu o podanych danych.
Wlasnie jest zarejestrowane w Polsce od 2009r. Auto super, tylko ta jedna sprawa spedza sen z powiek, bo nie chce miec pozniej zadnych problemow przez to.
Toyota RAV4 Hybrid AWD-i - średniej wielkości SUV Toyota RAV4 jest średniej wielkości SUV-em, zbudowanym na większej od GA-C platformie GA-K. Hybrydowy napęd na 4 koła z silnikiem 2,5 l dostarcza 222 KM mocy i rozpędza auto do setki w 8,1 s. Według pomiaru WLTP RAV4 w tej ...
To nie ma możliwości żeby nie było żadnych informacji na temat tego auta w bazie. Sprawdź jeszcze sam numer VIN masz zakładkę w menu na forum. Zobacz czy wyjdzie ci poprawnie i auto takie jak masz.
Sprzedający potrafią często kombinować z danymi tak żeby kupujący nie mogli sprawdzić lub mieli z tym duże problemy.
W DR może być jakiś błąd popełniony przez WK. Wystarczy jedna literka albo cyferka i problem. Dopóki to się nie wyjaśni, to lepiej nie kupuj takiego auta, bo będziesz miał problem z przerejestrowaniem. Zawsze możesz też podjechać ze sprzedającym do WK i tam wyjaśnić sprawę.
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.