BRAVO HGT

26 Lut 2013, 23:43

Witam,

Czytalem sproro na temat hgt i zdania sa raczej podzielone a,ze nie znam nikogo osobisice kto mial to auto to tutaj zapytam bo widze, ze jest paru kumatych gosci co orientuja sie w temacie lepiej niz ja.

Wiec szukam opini kogos kto mial stycznosc z hgt i jest ogarniety w temacie czy naprawy sa naprawde tak drogie? jak sie ma spalanie w gazie, i ogolnie cos na temat tego auta glownie chodzi o awaryjnosc i koszta takich przygod. Bo w to, ze ma moc to nie watpie :D

Wiadomo kwestia bedzie tez taka w jakim stanie kupie auto i zasada jak dbasz tak masz...
Powiedzmy, ze dobrym bo mam juz cos na oku w miare pewnego no ale jak wyzej wspomnialem odstraszaja mnie naprawy (koszt czesci) bo slyszalem, ze robocizna jest trodna i malo miejsca przez co rozbieranie polowy silnika zeby sie do czegos dostac itp...
LASTER
Obserwowany

Auto: x

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

[2018] Toyota Auris III
    Toyota zaprezentowała nowego Aurisa. Z wyglądu wg mnie jest progres nie tylko w porównaniu z poprzednikiem ale też z poprzednikiem poprzednika Kolejnym znakiem czasu jest to, że nie będzie w ofercie diesli. Coraz więcej ...