Mam do was drodzy forumowicze bardzo ważne pytanie jak dla mnie. Otóż od niedawna zacząłem interesować się brewkami (rzęsami) do założenia na przednie lampy mojego samochodu którym jest Civic VI coupe. Mam zamiar zakupić takie egzemplarze jak widoczne na zdjęciu
Moje pytanie brzmi: Gdzie mogę takie dostać? Przeszukałem serwisy aukcyjne wzdłuż i wszerz, lecz nie zauważyłem ani jednego wyniku dla moich poszukiwań. Bardzo proszę o pomoc.
Możliwe że te brewki wykonał sobie sam właściciel albo jakaś firma na zamówienie i takich nie znajdziesz. Najlepiej poszukać na forum o Hondzie Civic tam na pewno znajdziesz sprawdzone sklepy i dobre porady do twojego modelu.
Na forum Civica raczej takich informacji nie będzie i pytający spotka się z popularną "szyderą" Jeśli jednak naprawdę chcesz "to" założyć, zapytaj tego człowieka: [link do oferty na Allegro wygasł]
Renowacja, naprawa podsufitki w samochodzie - instrukcja Naprawa podsufitki w samochodzie wymaga od nas trochę pracy i myślę że większość osób wiedząc jak to zrobić poradziła by sobie z takim problemem. Opiszę jak naprawić podsufitkę od której zaczyna odpadać materiał ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.