W tamtym roku miałem być się pokazać na magami sprint edycja w Miastku woj pomorskie lecz nie miałem wtedy jeszcze przyczepki teraz już mam zrobiłem lawetkę sobie więc niema przebacz:) a do sprintu rejestracja pojazdu nie jest wymagana?
Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku? Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
Toyota bZ4X - SUV z bateryjnym, elektrycznym napędem Samochód bZ4X powstał na nowej platformie eTNGA, przeznaczonej specjalnie dla aut elektrycznych zasilanych bateriami. Jest to pierwszy model z nowej serii samochodów elektrycznych bZ (Beyond Zero). Nowy bZ4X ...
sebusk napisał(a):to się da przeskoczyć tylko trzeba jakiegoś rzeczoznawce co ma znajomości
chyba cie Bóg opuścił żaden org cię nie puści na start jeśli będzie miał choć cień podejrzenia że nie spełniasz wymogów, za wielka kasa na odszkodowania w razie czego
ale dopuszczony został, czyli spełnił wymogi organizatora. i do tego dość szybko to jeździło.
wygląd nie jest najważniejszy - patrzcie zmoty @suzusa - są brzydkie, a wygrywają wiele rajdów.
Jest szerokie z niskim środkiem ciężkości, na niezależnym więc dobrze wybiera i jest stabilne do tego mocny silnik i może być konkurencyjny a wygląd ma drugorzędne znaczenie. Poobijany Samurai dobrze przygotowany też nie jest piękny a robi
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.