Witam, od dłuższego czasu szukam busa pod działalność gospodarczą - zarobkowy przewóz osób po Europie. Głównie pod uwagę biorę Mercedes Sprinter oraz Ford Transit. Kwota jaka dysponuję to 40tyś + opłaty. Aktualnie mam upatrzonego już Sprintera, jednak znajomy mi odradza brać go ze względu na małą ilość miejsca..
Co myślicie o tym modelu? Ludzie nie będą narzekać na ciasnotę? Jak myślicie zmieszczą się bagaże 8 osób, które to pewnie bądą wielkie torby podróżne lub walizki? Z tyłu nie za wiele tego miejsca jest...
Proszę o Państwa opinie ewentualnie propozycje innych modeli, które będą bardziej spełniały swoją rolę niż ten sprinter. Pozdrawiam
ps. ważną kwestią też jest spalanie auta, dlatego staram się unikać aut wysokich (o dużym oporze powietrza)..
Powiem tak w rodzinie w firmie zajmującej się także przewozem osób mamy same Sprintery , tylko te z poprzedniej generacji.Co do ilości miejsca to według mnie jest wystarczająco do komfortowego podróżowania. A co do bagaży to trzeba by zobaczyć ile wejdzie , u nas nie ma problemu z bagażami bo mamy przegrodę i możemy ładować po sufit (coś takiego https://www.google.pl/search?q=mercedes ... v63svwM%3A). Z innych modeli można poszukać jeszcze Fiata Ducato.
Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego? Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
Pierwszy elektroniczny tranzystorowy układ zapłonowy Od początków motoryzacji walka o dobry mechanizm zapłonu spędzała sen z powiek tysięcy konstruktorów, inżynierów i techników. Pierwsze systemy zapłonowe, które można nazwać elektronicznymi, ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.