29 Cze 2008, 00:16
Pierwsze co zrób kolego, to wyszukaj na allegro takich samych bucików, ten sam model, tyle, że u sprzedawcy, który ma już "trochę" komentarzy, i zobacz jakie one są, i po ile $ sprzedaje ten ktoś takie same buciki. Jeśli cena będzie jakieś 200zł, to sam masz odpowiedź. Ja (nie z własnego, ale z kolegi doświadczenia) proponuję Ci, abyś wstrzymał się trochu z kupnem tych bucików. Owszem mogą być orginalne, ale nie ma pewności, bo ten ktoś doperio zaczyna sprzedawać. Mój kolega połakomił się również na "orginałki" (nie takie) i po przyjściu butów okazało się, że te znaczki "orginalne" były dorobione. W prawdzie PUMY orginalne buty nie są tak drogie jak choćby PORSCHE DESIGN Adidasa, ale jeśli chodzi o dodatkowe oznaczenie Ferrari, to trochę powinny kosztować takie buciki. 100zł to kosztuje wiele bucików na targu. To co ja widziałem, jakiś czas temu to podobne trochę do tych, też Ferrari (a przyglądałem się im, bo miałem dylemat między Porsche Adasia a tymi właśnie) i kosztowały 479zł w sklepie PUMA we Wrocławiu.
GDYBY PRZEDNI NAPĘD BYŁ LEPSZY TO CHODZILIBYŚMY NA RĘKACH