BWM 316 1993-5 czy tylko dla dresów ??

21 Kwi 2006, 10:21

Czy ktoś posiada ten samochód ? Czy są bezaawaryjne jak inne modele tej marki. Zazwyczaj siedzą w nich gówniarze w dresach a ja jestem tatusiem ;-)
Paweł
Nowicjusz

Miejscowość: Warszawa
0

23 Kwi 2006, 19:54

Witam,

Samochody tej marki sa bardzo cenione przez młodych użytkowników naszych dróg :) tak więc jak już pewnie sam zauważyłeś cieżko jest kupić egzemplarz w dobrym stanie w orginale i nie porozbijany :( Faktem jednak jest ze wyjątki się zdarzają ;p Samochody te z reguły są trwałe i bezawaryjne tak więc egzemplarze w dobrym stanie jak najbardziej polecam...

Pozdrawiam,
Artek
ArteK
Forum Samochodowe

Zdjęcia: 11483
Prawo jazdy: 12 12 1996
Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: Toyota Auris TS Hybrid, Yaris
Silnik: 1.8 Hybrid, 1.3 VVTi
Paliwo: Hybryda
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2016
0

25 Kwi 2006, 08:45

Artek dzięki za radę, mam już upatrzony w dobrym stanie, co prawda boli brak poduchy i zabójcza cena ale przeważyły inne względy :lol:
Paweł
Nowicjusz

0

25 Kwi 2006, 11:12

Paweł napisał(a):w dobrym stanie, co prawda boli brak poduchy i zabójcza cena ale przeważyły inne względy :lol:
Oczywiście jeżeli chcemy kupić samochód w super stanie to wiadomo, że nikt nam go nie sprzeda po takiej samej cenie jak są inne samochody tej marki tyle, że jeżdzone przez "małolatów". Moim zdaniem warto jest kupić samchód w super stanie, nawet jeżeli cena jest dość wygórowana.
Pozdrawiam :)
Michał
Aktywny
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 7
Miejscowość: Grodzisk Mazowiecki
0

17 Maj 2006, 13:50

a może rozejrzyj się na Mercedesem? ile możesz przeznaczyć na samochód?
Gość

0

18 Maj 2006, 09:01

Samochód kupiony, póki co jestem zadowolony.
Paweł
Nowicjusz

0
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jak dbać o akumulator? - kilka porad
    Akumulatory w naszych autach najczęściej "padają" zimą. Przyczyn nie zawsze jednak trzeba szukać w niskiej temperaturze zimowych miesięcy. Czasami problemy zaczynają się dużo wcześniej. Akumulator jest zbiornikiem prądu. ...