szejk napisał(a):Witam,jak w temacie.Chodzi o remont zawieszenia w fiescie.Jesli ktos zna jakiegos dobrego mechanika to bede wdzieczny za namiary.
bardzo polecam moto-szlif znaja sie na rzeczy i naprawde tanio tylko ze jest w chorzowie na ul kalidego 75. a najbardziej nie polecam warsztatu na ul. hutniczej 26 w bytomiu klamia i kasuja jak z nieba. i wmawiaja ze zrobili wiecej i gowno prawda.
Odświeżę temat bo sama ostatnio szukałam dobrego mechanika w okolicach Katowic i przeglądałam stare posty. Nie wiem jak z zawieszeniami ale ja polecam warsztat w Siemianowicach Śl. na Fabrycznej 15 U pana Mariusza Wieczorek - robiłam u niego rozrząd i jestem zadowolona. nie naciągali mnie na jakieś dziwne dodatkowe koszta, w ustalonym terminie odebrałam auto. Są ok, zreszta jak czytałam opinię na jakiejs stronce to faktycznie ma dobrą renomę. Warsztat nie pozorny ale warto było.
Puszkina 3-przyjeżdżam tutaj za każdym razem kiedy moje auto wymaga serwisu, zawsze dostaje usługę na wysokim poziomie. Widać, że Panowie znają się na samochodach i wzorowo wykonują swoją pracę
Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego? Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
Toyota w Rajdzie Dakar - historia startów Rajd Dakar nie bierze jeńców. Niedostępny teren, ekstremalne warunki pogodowe oraz walka z czasem i zmęczeniem sprawiają, że tę rywalizację mogą wygrać tylko najtwardsi ludzie i najmocniejszy sprzęt. Zakończona właśnie, ...
ForumSamochodowe.pl ForumSamochodowe.pl istnieje od 2006 roku. Aktywnie współpracujemy z firmami które organizują wszelkiego rodzaju eventy motoryzacyjne. Często można nas spotkać na wyśigach na 1/4 mili oraz na targach motoryzacyjnych którym patronujemy.
AUTO-TŁUMIKI Andrzej Matysiak Tłumikarz - Andrzej Matysiak. Mam wiele lat doświadczenia w branży motoryzacyjnej - ponad 20 lat pracy w jednym z serwisów. W 2013r. otworzyłem warsztat AUTO-TŁUMIKI. Zależy mi na zadowoleniu Klientów z wykonywanych usług i dobrej opinii o w ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.