Powiem tak miałem okazje przejechać sie CLS znajomego ogolnie wrazenia z jazdy super
![Wink ;)]()
CLS jest to 4 drzwiowy fastback
![Wink ;)]()
również okreslany jako miano 4 drzwiowego coupe
ale mysle ze miedzy 3 litry BMW a 3.5 litrowym mercem nie zauwazysz zbytnio mega duzej róznicy w kosztach spalania itp no i jest to miano klasy wyzszej ogolnie gdy siedziałem w CLS no cóz jak w samolocie
![Very Happy :D]()
jego srodek CLS'a jest jak dla mnie hmm wykonczony jak taki starszy typ samochodu okrogłe zegary wykonczenia drewniane jakby byl starsze prosty kształ srodka
![Wink ;)]()
ale zdradza nowoczesnosc komputr pokładowy
![Smile :)]()
miałemokazje sie przejechac lecz tylko 320CDI wiec nie wiem jak z benzynka
![Wink ;)]()
natomiast pewnie jak 5 litrowy CLS kopa ma niezmiernego
![Wink ;)]()
Sam posiadam jeszcze oprócz C klasy E500
![Wink ;)]()
i kop jest super ale to generacja eszcze starszych silników niz CLS co do CLS hmm z kosztami napraw nie wiem jeszcze znajomemu niesłsyzałem by sie rozwalił badz co
![Wink ;)]()
wiec nie wiem
Co do klasy C
![Wink ;)]()
obecnie posiadam klase C lecz troche starsza niz ty podajesz mam model W203 co na wstepie to samochód znacznie mniejszy niz CLS lżejszy no i klasa no już średnia taka bradziej futurystyczna jesli chodzi o nowa C klase
Dla nie bardziej przemawiał by C klasa bardziej mi sie podoba niz CLS;) mimo ze jestem fanem merca to i tak modele niektóre dla mnie sa łądniejsze inne mniej. C klasa to bardziej takie autko jesli w moim mniemaniu patrzec w moim zdaniu bardziej uniwersalne a CLS to juz bardziej biznes klasa
![Wink ;)]()
jesli jestes biznesmenem kupuj CLS ale i rowniez pasowałby ci C
![Wink ;)]()
rzecz gustu
![Wink ;)]()
napewno jesli bierzec C klas to rocznik CLS troche starszy ale merc to merc prestiż klasa wygoda
![Wink ;)]()
ja bym wybrał C
![Wink ;)]()